Pandurii au rezolvat primele "transferuri" !

   

Pandurii au rezolvat primele "transferuri" !ziare.com
Pandurii si-au asigurat "spatele" pentru viitor. Inainte sa aduca jucatorii noi de atac pe care Grigoras ii vrea, gorjenii i-au convins pe cei mai importanti jucatori din lot sa ramana la Tg Jiu. Astfel Pintilii, Voiculet si Mingote au semnat prelungirea cu Pandurii pe mai multe sezoane.

Pandurii s-au miscat repede si s-au asigurat ca nu vor ramane fara unii dintre cei mai importanti jucatori. Atat lui Pintilii cat si lui Voiculet sau Mingote, le expirau contractele in vara lui 2012 si puteau semna liberi cu oricine de la 1 ianuarie! Acest lucru nu va mai fi posibil insa dupa ce toti 3 au semnat prelungirea.

Pastreaza nucleul de baza

De Pintilii s-a interesat in ultima vreme Dinamo dar si Voiculet era in atentia catorva cluburi din tara si strainatate. Amandoi mai aveau contract cu Pandurii pana in 2012 iar gorjenii s-au asigurat ca nu-i vor pierde gratis. "Am prelungit acum contractul cu Voiculet pentru inca trei ani si jumatate. Alti doi jucatori care in 2012 erau in ultimul an de contract cu noi, Mingote si Pintilii au semnat si ei prelungirile si astfel am rezolvat toate problemele. Deci va ramane acelasi nucleu de jucatori ca si anul acesta. Mingote a semnat si el o prelungire pentru inca doi ani si Pintilii a semnat pe trei ani", a anuntat reusita negocierilor seful pandurilor, Marin Condescu.

Lista scurta la plecari

La capitolul plecari nu apar surprize. Chiriches va ajunge la Steaua de la 1 ianuarie iar Pandurii vor incasa in schimbul sau 700 de mii de euro plus 50 la suta dintr-un viitor transfer. In plus, cei doi plavi rebeli, Vranjes si Stromajer, nu mai au cale de intoarcere la echipa. "De plecat nu a plecat decat Chiriches dar pe postul lui speram ca Rada sa arate valoarea pe care a aratat ca e pregatit sa o demonstreze si la nationala de tineret. Pe langa Chiriches il vom lasa sa plece si pe Stojan Vranjes si mai avem de stabilit situatia lui Jaka Stromajer. In rest lucrurile sunt clare cu toti jucatorii, nu mai e nimeni la final de contract. Nu avem oferte concrete scrise pentru nici un jucator. Am promis antrenorului ca nici un alt jucator din echipa de baza nu va fi lasat sa plece. Vranjes are posibilitatea sa caute echipa, si daca se poate transfera din iarna va fi lasat sa plece. Suma de transfer este de 350 000 de euro", a mentionat Condescu.

In cautare de jucatori

Condescu cauta sa-i faca pe plac lui Grigoras si sa-i aduca jucatorii de atac doriti. Problema e, ca intotdeauna, la pretul de transfer, gorjenii nedorind sa investeasca prea mult intr-o echipa care a dat deja randament. Cel mai probabil, Grigoras va trebui sa aleaga din jucatorii care vor sosi in probe in cele 2 stagii din Antalya (15-27 ianuarie respectiv 2-15 februarie). "Speram sa mai facem 2-3 achizitii pe posturile deficitare, in special in atac. Nu negociem inca cu nimeni, doar testam piata si cautam jucatori de atac. Pe partea dreapta speram in revenirea lui Bacila grabnic dar e clar ca potentialul maxim il va atinge abia sezonul viitor. Nu avem un plafon pentru transferuri, in functie de valoarea jucatorilor doriti, vom negocia. Parvulescu cauta si pe plan intern si extern jucatori si in stagiile din Antalya vor fi jucatori in probe dar vom vedea acolo care vor confirma ca sa si ramana. Nu spunem ca nu am gasit inca dar nu avem nimic concret", mai adauga presedintele pandurilor.
Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 05:26
Sursa: Pandurul

Articol citit de 226 ori


Pandurul
Cele mai citite stiri
O luna de arest pentru studentii traficanti
Tribunalul Timis a admis cererea DIICOT si i-a trimis 30 de zile dupa gratii pe cei noua studenti ...
Vezi ce l-a lasat fara cuvinte pe Ministrul Justitiei Tudorel Toader, la Targu Jiu
Ministrul Justitiei a ajuns la finele saptamanii trecute la Targu Jiu pentru a participa la o ...
Un tanar din Targu Carbunesti si-a omorat sotia
Un tanar de 29 de ani, din judetul Gorj, si-a ucis sotia, apoi a incercat sa se sinucida intrand cu ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor