Propunere: Sedinta de consiliu in Sala Sporturilor

   

Vicepresedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Daniel Baloi, propune ca viitoarea sedinta a Consiliului Local Targu Jiu sa se tina in Sala Sporturilor. Asta pentru ca iubitorii sportului sa afle de ce in ultimele patru sedinte consilierii au blocat validarea concursului pentru Clubul Sportiv Municipal Targu Jiu, concurs castigat de Robert Balaet.
"Avand in vedere greutatile prin care trece in acest moment Consiliul Local Tg Jiu privind desemnarea unui director la CSM Tg Jiu, propun domnului primar Marcel Romanescu convocarea viitoarei sedinte a consiliului in Sala Sporturilor din Tg Jiu, pentru ca alesii nostri sa fie mai aproape de problemele sportului gorjean, de parinti, de antrenori, de sportivi. Adica sa coboare putin in iarba, cum spunem noi in lumea sportului! Eu cred ca sala va fi arhiplina exact ca la meciurile memorabile de handbal si baschet! Sa vedem atunci daca alesii nostri indiferent de culoarea politica ne pot privi in ochi", a scris Baloi pe pagina de socializare.

Consilierul PSD Cristian Toader Pasti a comentat la postare, spunand ca nu are nimic impotriva unei astfel de sedinte. In trecut, a mai fost o sedinta la teatrul din Targu Jiu, in fata a circa 200 de localnici. (R.S.)
Marti, 12 Martie 2019, ora 10:35
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Medic fara obiectul muncii. Nu si-a scos nici salariul!
Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Jiu a cheltuit timp de un an mai multi bani cu salariul unui ...
Judecatoare gasita intr-o balta de sange
O judecatoare de la Curtea de Apel Mures a fost gasita langa masina, intr-o balta de sange, cu un ...
Gorjenii out din Guvern! Vezi cine si-a dat demisia!
Gorjenii din fruntea Guvernului au plecat acasa. Nu toti, insa, noul premier nu a terminat de semnat ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor