Prunariu, un nou mandat la AJF Gorj: Vreau sa continuam lucrurile bune!

   

Alegeri la varful Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Gorj. In cadrul Adunarii Generale Extraordinare de vineri, 17 noiembrie, a fost stabilita componenta Comitetului Executiv al AJF. La vot au luat parte 41 de membri votanti. Presedinte a fost reales, cu unanimitate de voturi, Mihai Prunariu. Acesta va face echipa cu vicepresedintii Daniel Baloi si Daniel Mihutoiu. Acesta din urma este directorul sportiv al echipei International Balesti si a preluat locul ocupat de Ovidiu Danacica.
Prunariu a spus ce planuri are la AJF Gorj pentru urmatorii ani. "Vreau sa continui lucrurile bune pe care le-am facut impreuna cu membrii Comitetului Executiv noi alesi si cu Adunarea Generala. Sa continuam lucrurile bune care au mers, sa indreptam greselile care au fost facute in decursul timpului si cred ca fotbalul gorjean este pe un trend ascendent, adica suntem un judet care are rezultate mult mai mari decat judete mai puternice decat noi", a declarat Mihai Prunariu.

In noul Comitet Executiv se vor regasi Daniel Popescu, reprezentant al cluburilor din Liga a IV-a, Ovidiu Danacica, reprezentant al cluburilor din Liga a 5-a, si Alin Poenaru, reprezentant al cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori.

Galerie foto
Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 21:19
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Ramane sefa la spital
Un nou post de conducere a fost ocupat prin concurs la cel mai mare spital din judetul Gorj. Maria ...
Padurari in arest. Au marcat arbori ilegal!
Un padurar si un sef de district de la Ocolul Silvic Novaci au fost retinuti luni pentru 24 de ore, ...
Capota se da stresat de PSD! Fostul manager s-a cocotat din nou in fruntea SJU Targu Jiu
PSD Gorj se dezice de fostul manager al Spitalului Judetean din Targu Jiu, Gigel Capota. Demis din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor