Înapoi la listarea arhivei

27 Iulie 2011 - Potop in Mures: O viitura a distrus drumuri si gospodarii

Imagini incredibile intr-o localitate din judetul Mures, unde potopul a facut ravagii. Un parau s-a revarsat brusc si a distrus tot ce a intalnit in cale: drumuri si garduri.

27 Iulie 2011 - Crima la Sangeorgiu de Mures. Autor necunoscut (I)

Alexandru Galoczi de 14 ani, elev la Scoala din Sangeorgiu de Mures, a fost impuscat in cap. A murit la mai putin de doua ore dupa ce a fost impuscat. N-a mai apucat sa i se acorde ajutor medical

27 Iulie 2011 - Muresenii isi petrec vacanta peste hotare

Pentru ca cei mai multi dintre noi preferam concediile din timpul verii, am vrut sa aflam unde au plecat muresenii in vacanta. "95 % dintre clientii nostri au preferat sa plece in strainatate. Cred

27 Iulie 2011 - Muresenii isi vor gasi mai greu de lucru in Spania

Muresenii care doresc sa-si gaseasca un loc de munca in Spania, vor trebui sa astepte sa prinda un contract prin intermediul EURES, portalul european pentru mobilitatea fortei de munca.

27 Iulie 2011 - Semafor nou la Tarnaveni

La intersectia strazilor Soimilor si Stadionului, langa Piata Agro-Alimentara, va fi montat un semafor, relateaza www.tirnavei.ro. Acesta va fi mutat de la intersectia de pe strada Republicii.

27 Iulie 2011 - Se sisteaza apa calda in Tudor

In perioada 27-28 iulie, in mai multe zone din cartierul Tudor va fi sistata furnizarea de apa calda, din cauza unor reparatii ce urmeaza sa fie efectuate.

27 Iulie 2011 - Start! Sighisoara Medievala 2011!

Miercuri, 26 iulie 2011, s-a dat startul celei de-a 19-a editii a celui mai frumos festival din judetul nostru, Festivalul Sighisoara Medievala 2011!

27 Iulie 2011 - Victorie la secunda pentru Brasov

FC Brasov a castigat luni cu 2-1 meciul din etapa I impotriva formatiei Gaz Metan Medias. Partida s-a disputat la Targu Mures din cauza suspendarii stadionului din Brasov.

27 Iulie 2011 - CSU Medicina se pegateste cu junioarele

Divizionara A de volei feminin isi efectueaza pregatirile in vederea startului in noul sezon cu un lot compus aproape in intregime din junioarele clubului, campioane ale ultimelor doua editii.