Înapoi la listarea arhivei

02 Noiembrie 2011 - Primarul Dorin Florea vrea sedinta de Guvern la Targu-Mures

Primarul municipiului Targu-Mures, Dorin Florea a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca intentioneaza sa-l invite la Targu-Mures pe premierul Emil Boc si pe alti membrii ai Guvernului pentru

02 Noiembrie 2011 - Actiunile Azomures Targu Mures in crestere pe o bursa in scadere

Bursa de la Bucuresti a scazut si marti, cu 2,3%, sub presiunea corectiilor de pe bursele externe, insa investitorii care au vizat actiunile Azomures (AZO) au ridicat pretul cu peste 10%.

02 Noiembrie 2011 - "Niste Baieti" la Sesiunea de noapte

Sesinea de noapte din Bastionul Dogarilor continua in aceasta saptamana, cu trupa "Niste Baieti", care vor concerrta sambata, 5 noiembrie, incepand cu ora 21, in Cetatea Targu Mures.

02 Noiembrie 2011 - Ziua Nationala fara Tutun, la Targu Mures

De Ziua Nationala fara Tutun, marcata anual in a treia zi de joi din luna noiembrie, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Mures va lansa o serie de activitati de informare a

02 Noiembrie 2011 - Povestea florilor ce viseaza tablouri, cu Mihaela Grama

Numele ei este Mihaela Grama, are 25 de ani iar, ca ocupatie, aduna si preseaza flori folosindu-le mai apoi pentru orice ii trece prin minte.

02 Noiembrie 2011 - Zona de agrement pentru reghineni

Incepand de anul viitor locuitorii din municipiul Reghin vor putea iesi la iarba verde si picnic intr-o zona special amenajata in zona "Padurea Rotunda".

02 Noiembrie 2011 - Bezsney Iozsef, gospodarul din Alunis creste 49 de bovine

Bezsnei Iozsef Attila s-a nascut in comuna bistriteana Mariselul, comuna Jeica, din familia Eszterei gospodina si a lui Iozsef sef de "SMA" si presedinte de Cooperativa agricola de productie.

02 Noiembrie 2011 - Arderile necontrolate provoaca incendii

Pompierii mureseni au fost solicitati joi si vineri la 25 de incendii, iar sambata la alte zece cauzate de arderile necontrolate ale vegetatiei.

02 Noiembrie 2011 - FC Municipal are sansele de redresare

Dupa infrangerea cu 4-0 de la Vaslui si in urma disputarii ultimelor jocuri din etapa a XII-a a Ligii I de fotbal, formatia FC Municipal Targu-Mures a coborat pe penultimul loc al clasamentului.

02 Noiembrie 2011 - Selymes a fost demis !

La doar o luna dupa numirea la carma divizionarei A de fotbal FC Municipal Targu-Mures, antrenorul Tibor Selymes a fost demis.

02 Noiembrie 2011 - An bun la Zaharul SA din Ludus

Fabrica de zahar din Ludus a inceput campania de prelucrare a sfeclei de zahar in 11 octombrie. Materia prima, cam 3500 de tone pe zi vine de pe 4000 de hectare apartinand judetelor Alba, Cluj,

02 Noiembrie 2011 - Preturi bune la Piata de masini

Dincolo de Selgros, un sir lung de masini da de inteles celor care se indreapta spre iesirea din oras, ca se apropie Piata auto din Ernei.

02 Noiembrie 2011 - Tibor Selymes, jumatate demis - jumatate antrenor

Situatie confuza la echipa FC Municipal.