Înapoi la listarea arhivei

04 Ianuarie 2012 - E oficial: IBM vine la Targu-Mures!

Concernul informatic american International Business Machines (IBM) va deschide un centru de cercetare-dezvoltare la Targu-Mures, si are in plan investitii similare la Cluj, Brasov si Alba, in urma

04 Ianuarie 2012 - Investitie de 7 milioane de euro in stand by la Hotel Continental

Presedintele lantului Continental Hotels, Radu Enache, a declarat ieri, la Targu-Mures, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea societatii, ca spera ca pana in toamna acestui an Hotelul

04 Ianuarie 2012 - Numarul somerilor mureseni, in scadere

Numarul somerilor mureseni a scazut in luna decembrie a anului trecut, astfel ca judetul Mures a incheiat anul 2011 cu o rata a somajului de 5,88%.

04 Ianuarie 2012 - Se grabea spre casa si s-a rasturnat cu masina intr-un sant

Un tanar de doar 21 de ani din localitatea mureseana Iernut era sa moara intr-un accident rutier a carui cauza a fost neadaptarea vitezei intr-o curba periculoasa.

04 Ianuarie 2012 - Neatentia la volan ii putea costa viata

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu doua zile in localitatea mureseana Rastolita, pe DN 15 - E578, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

04 Ianuarie 2012 - Distractie cat cuprinde la primul Studcard Party din 2012

Tinerii sunt asteptati in aceasta seara de la ora 22.00 la prima petrecere Studcard a anului, in clubul Jazz&Blues, de pe strada Sinaia.

04 Ianuarie 2012 - Pasajul subteran din Piata Victoriei va fi inchiriat in totalitate

Pasajul subteran din Piata Victoriei va fi inchriat in totalitate societasilor comerciale din oras odata cu licitatia pentru ultimele spatii ramase libere. Licitatia va avea loc maine, la sediul SC

04 Ianuarie 2012 - Trombetta, pe picior de plecare

Potrivit unor apropiati ai clubului, Maurizio Trombetta (foto) e nemultumit de faptul ca sefii nu au achitat restantele catre jucatori si nici nu vor sa faca transferurile cerute de el.