Înapoi la listarea arhivei

01 Februarie 2012 - Aeroportul "Transilvania" din Targu-Mures se extinde

Consilierii judeteni au votat alocarea a peste 500.000 de euro pentru extinderea aerogarii Aeroportului Transilvania din Targu Mures.

01 Februarie 2012 - Show de stand-up comedy cu Bordea, la Jazz&Blues

Catalin Bordea, unul dintre cei mai buni comedianti din Romania, va fi prezend diseara incepand cu ora 21.00 in clubul Jazz&Blues, la un nou episod al seriei de spectacole "Stand up in the city".

01 Februarie 2012 - S-a speriat de alarma societatii din care fura

Politistii din Taureni au retinut in acest inceput de saptamana un barbat care a incercat sa fure mai multe bunuri din sediul unei societati comerciale din Zau de Campie.

01 Februarie 2012 - Victorie senzationala a FCM-ului cu Metalist Kharkov!

In primul meci amical al cantonamentului din Antalya, FC Municipal a invins cu 2-0 pe Metalist Kharkov, locul 3 in prima liga din Ucraina, formatie calificata in primavara Europa League.

01 Februarie 2012 - Fotomodelul Ioana Mursa vrea sa fie profa la UMF

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Targu-Mures, insa deocamdata nu profeseaza in domeniul pentru care s-a pregatit.

01 Februarie 2012 - Lectii mai atractive cu Discovery Chanel

Discovery Networks, compania care detine posturile Discovery Channel, Animal Planet sau Discovery Science, in colaborare cu Ministerul Educatiei au lansat proiectul "Scoala Discovery", un program