Înapoi la listarea arhivei

03 Februarie 2012 - Distractie pe ritmuri electronice la J'ai Bistrot!

Muresenii se vor distra in aceasta seara pe ritmurile electronice mixate de WRK in localul J'ai Bistrot, de pe strada Marasesti.

03 Februarie 2012 - Condoleante familiei lui Iosif Kovacs, din partea celor de la FCM

Fotbal Club Municipal Targu-Mures isi exprima regretul fata de trecerea in nefiinta a omului de fotbal Iosif Kovacs, presedinte executiv al clubului FC Brasov.

03 Februarie 2012 - Prinsi dupa ce au furat adidasi dintr-o sala de sport

Politistii mureseni i-au retinut pe autorii unui furt mai putin obisnuit: trei tineri din Ernei au furat adidasi din vestiarul unei sali de sport din Dumbravioara.

03 Februarie 2012 - Un barbat din Reghin e cercetat pentru braconaj

Politistii din localitatea mureseana Breaza au reusit identificarea suspectului unei infractiuni de braconaj, fapta comisa la sfarsitul saptamanii trecute.

03 Februarie 2012 - Protest inedit la Targu-Mures: i-au dat papucii lui Basescu!

Forma inedita de protest la Targu-Mures. Mia multi copaci au fost impodobiti cu diferite perechi de incaltaminte, insotite de mesajul "Da-i papucii lui Basescu!".

03 Februarie 2012 - BC Nova Vita se pregateste de derby-uri

Sala Sporturilor din Targu-Mures va gazdui simbata, 4 februarie, ora 19.30, partida din cadrul etapei cu numarul 20 a Diviziei A de baschet feminin dintre BC Nova Vita si CSM Oradea.

03 Februarie 2012 - Suntem mai putini cu 2,6 %

Rezultatele provizorii ale Recensamantului Populatiei si Locuintelor din 20 Octombrie 2011 prezinta o prima estimare privind numarul populatiei, al gospodariilor populatiei si al fondului de locuinte.

03 Februarie 2012 - Predarea muzicii instrumentale, o arta a sufletului

Scoala de Muzica si Arte Plastice din cadrul Gimnaziului de Stat "Augustin Maior" din Reghin a fost, de-a lungul anilor, un fauritor de talente.

03 Februarie 2012 - Buget multumitor pentru DGASPC Mures

Bugetul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Mures alocat de Consiliul Judetean Mures pentru acest an este mai mare, comparativ cu cel de anul trecut.

03 Februarie 2012 - CSU Medicina pierde, dar se poate califica

Echipa feminina de volei CSU Medicina CSS Targu-Mures, singura formatie feminina de volei din Romania ramasa in cupele europene, a pierdut miercuri seara cu scorul de 3-0 partida din optimile de

03 Februarie 2012 - Tenisul de masa din Reghin reinventat de Imre Kantor

Cu o echipa care vine din randul amatorilor si care evolueaza in al doilea an deja in divizia B, reghinenii sunt tot mai atrasi de tenisul de masa. Imre Kantor Zoltan este coordonatorul formatiei

03 Februarie 2012 - "Iorga al Transilvaniei" comemorat la Deda

Comunitatea din Deda a sarbatorit,joi, centenarul istoricului si omului de cultura Vasile Netea, de la nasterea caruia s-au implinit, la data de 1 februarie, o suta de ani.