Înapoi la listarea arhivei

09 Februarie 2012 - Targ de nunti la Hotel Grand

In zilele de 24-25-26 februarie 2012 la restaurantul Hotelului Grand din Targu Mures se va putea vizita Targul de nunti.

09 Februarie 2012 - Hot prins in magazinul Luxor

O patrula a Politiei Locale a retinut un hot in zona magazinului "Luxor". Barbatul furase mai multe bunuri din raionul de menaj. Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

09 Februarie 2012 - Peste 500 de cazuri noi de viroze respiratorii

Medicii de familie mureseni au raportat circa 500 de cazuri noi de viroze respiratorii, inregistrate in ultima perioada. Medici le recomanda muresenilor sa evite pe cat posibil iesirile in aer liber

09 Februarie 2012 - Visul frumos s-a terminat! CSU Medicina a fost eliminata din Challenge Cup

Fetele antrenate de Luka Valerjan nu au reusit sa intoarca la Targu-Mures rezultatul din tur, de la Ankara, cand au pierdut cu 3 la 0 la seturi. Acestea au pierdut cu acelasi rezultat si mansa retur.

09 Februarie 2012 - Combinatul Azomures e cel mai mare poluator al orasului nostru

Fara doar si poate, combinatul chimic reprezinta un real pericol pentru sanatatea muresenilor.

09 Februarie 2012 - APIA recupereaza banii primiti ilegal de peste 1.700 de fermieri

Peste 1.700 de fermieri mureseni nu si-au lucrat terenul asa cum au declarat si au incasat pe nedrept bani europeni prin Agentia de Plati si INterventie pentru Agricultura. Acum APIA recupereaza

09 Februarie 2012 - Conducerea UMF contesta implicarea politicului in universitate

Conducerea Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures

09 Februarie 2012 - Lucrarile hidrotehnice in siguranta pe cursurile de apa din judet

Administratia Bazinala de Apa Mures a prezentat situatia hidrologica si cea privind lucrarile hidrotehnice din bazinul hidrografic Mures.

09 Februarie 2012 - Anti Valentine's Day la Targu-Mures!

Baietii de la Tapinarii au poposit si la Targu-Mures in timpul turneului lor, "Anti-Valentine's Day", marti, 7 februarie la Jazz / Blues Club.

09 Februarie 2012 - Sute de participanti la Bal Mascat la Gimnaziu "Liviu Rebreanu"

Ieri, 8 februarie 2012, sala de sport a Gimnaziului Liviu Rebreanu din Targu-Mures, a devenit neincapatoare pentru participantii la cea de-a III-a editie a balului mascat Farsang, organizat cu ocazia

09 Februarie 2012 - Bani la buget din ridicare de masini

Conform raportului de activitate al Politiei Locale Targu-Mures, un numar de 1.947 de masini au fost ridicate in 2011, din pricina parcarii sau a stationarii neregulamentare.

09 Februarie 2012 - Terbea si-a vindut elicopterul in care i-ar fi dat mita lui Vasile Avram

Reprezentantul futsalului in Comitetul Executiv al FRF, Sorin Terbea sustine ca si-a vindut elicopterul ghinionist, cel cu presupusa mita data fostului presedinte CCA, Vasile Avram, pentru a-si