Înapoi la listarea arhivei

22 Februarie 2012 - Paznicul de la Cetatea Medievala, cercetat pentru viol!

Politistii mureseni l-au retinut pe paznicul de 55 de ani al Cetatii Medievale, suspectat pentru savarsirea mai multor abuzuri sexuale asupra unor minore.

22 Februarie 2012 - Angajat al Primariei Targu Mures, retinut dupa ce ar fi violat trei adolescente

Un barbat de 55 de ani, despre care surse judiciare afirma ca este angajat al Primariei Targu Mures, a fost retinut de politisti, fiind suspectat ca a violat trei fete cu varste intre 13 si 15 ani,

22 Februarie 2012 - Aeroportul "Transilvania" in proces cu angajatii pentru salariile restante

Conducerea Aeroportului "Transilvania" din Targu-Mures se afla in proces cu 63 de angajati, din cauza unor restante salariale.

22 Februarie 2012 - Alegeri pentru noul rector al Universitatii de Medicina

Dupa ce marti rectorul Constantin Copotoiu anunta ca aleerile pentru noul rector al Universitatii de Medicina ar putea fi amanate la cererea ministrului Educatiei, Catalin Baba, Senatul UMF a decis

22 Februarie 2012 - Fost antrenor la Asesoft si Steaua pentru fetele de la Nova Vita

Mladen Jojic este noul antrenor al echipei de baschet feminin BC Nova Vita Targu-Mures.

22 Februarie 2012 - Mladen Jojic vrea loc fruntas cu Nova Vita

Dupa ce s-a renuntat la serviciile antrenorului american Stacey Nolan, conducerea clubului de baschet feminin Nova Vita Targu-Mures si-a prezentat noul tehnician.

22 Februarie 2012 - Un geniu suspect vine la Old City Pub

De multe ori cand am ocazia sa stau la povesti cu o personalitate, imi pun problema: "Oare cum ar trebui sa intreb ca sa aflu cat mai multe despre ce ma intereseaza?"

22 Februarie 2012 - Concurs despre persoanele cu dizabilitati

Poetul cu dizabilitate Don Kichotka a transmis Primariei Sighisoara un anunt cu privire la concursul international ,,Dizabilitatea in ochii lumii", destinat intelegerii opiniilor, evaluarilor,

22 Februarie 2012 - "Noaptea reducerilor" la Mures Mall

Mures Mall propune sa va rasfatati vineri, 24 februarie, de Dragobete cu o seara de shopping la "Noaptea reducerilor", care loveste preturile!

22 Februarie 2012 - Au fost alesi membrii Consiliilor la "Cantemir"

Universitatea "Dimitrie Cantemir" din Targu-Mures a intrat ieri in febra alegerilor pentru functiile de conducere, startul fiind dat de alegerea membrilor Consiliilor Facultatilor.

22 Februarie 2012 - Prichindeii invitati sa invete la "Casuta din povesti"

Pentru circa 150 de prichindei din Targu-Mures, gradinita pe care o frecventeaza s-a transformat intr-o adevarata casuta din povesti, unde personajele din basme si desene animate vor deveni cei mai

22 Februarie 2012 - Dubla tragedie la Suseni

Un barbat in varsta de 25 de ani, din comuna Suseni, si-a spanzurat copilul de numai un an si sapte luni, apoi si-a luat viata in acelasi mod.

22 Februarie 2012 - Relatie cu o minora incheiata cu sinucidere

In urma unei relatii cu una dintre minorele pe care le avea in grija, ca si parinte social, un barbat de 39 de ani din Targu-Mures s-a sinucis, dupa ce relatia cu tanara de 16 ani a fost descoperita.

22 Februarie 2012 - Dosarul fostului primar Sorin Apostu se judeca la Targu-Mures

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis cererea aparatorilor inculpatului Sorin Apostu, fost primar al mucicipiului Cluj Napoca si Calin Stoia, om de afaceri clujean, care cereau stramutarea