Înapoi la listarea arhivei

26 Iulie 2012 - Copii lasati fara apa calda

Lipsa apei calde afecteaza nu doar cele 7000 de familii targumuresene, ci si pe copiii acestora, care frecventeaza o parte din scolile, gradinitele si cresele din oras.

26 Iulie 2012 - Intarzieri la proiectele europene

Implementarea proiectelor europene privitoare la reteaua de apa si canalizare a judetului Mures si la managementul integrat al deseurilor sunt in intarziere.

26 Iulie 2012 - Programul de vot, constitutional

Curtea Constitutioanla a Romaniei a avizat prelungirea programului pentru referendumul din 29 iulie. Astfel, fiecare roman va avea posibilitatea sa voteze duminica intre orele 7 si 23.

26 Iulie 2012 - Bicapa Tirnaveni, un pericol

Situl contaminat de la Bicapa Tirnaveni continua sa reprezinte un pericol pentru mediu, mai ales prin apropierea de Tarnava Mica.

26 Iulie 2012 - Suparata pe executivul Primariei

Viceprimarul Ionela Ciotlaus a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca relatia pe care o are cu directorii serviciilor din Primarie este una defectuaoasa.

26 Iulie 2012 - Fara combustibil

Pompierii se confrunta cu doua probleme grave care le afecteaza activitatea si care asteapta o rezolvare din partea autoritatilor centrale. Este vorba despre lipsa de combustibil care a determinat

26 Iulie 2012 - Ajutoare in caz de dezastre

Viceprimarul Ionela Ciotlaus intentioneaza sa supuna atentiei consilierilor locali un proiet de hotarare prin care targumuresenii sa fie ajutati de municipalitate in cazul unui dezastru de proportii.

26 Iulie 2012 - Ziua Sigurantei Rutiere

Muresenii care au trecut miercuri prin centrul orasului au avut surpriza sa fie opriti de catre politistii Serviciului Rutier. Agenti n-a aplicat insa amenzi, ci le-au oferit trecatorilor pliante

26 Iulie 2012 - Politicul a stirbit farmecul Sighisoarei Medievale

Festivalul Medieval de la Sighisoara, alta data o sarbatoare a intregii comunitati locale, a fost un fiasco exact la editia a XX-a.