Înapoi la listarea arhivei

24 Septembrie 2012 - Un nou termen in cazul Apostu. Scapa fostul edil al Clujului de inchisoare?

Astazi este programat noul termen in procesul in care este implicat Sorin Apostu, fiind audiati alti 11 martori, in marea lor majoritate angajati ai Primariei Cluj-Napoca.

24 Septembrie 2012 - Blocuri reabilitate pe bani europeni

50 de blocuri din municipiul Targu-Mures vor putea fi reabilitate termic din fonduri europene, printr-un program derulat de Ministerul Dezvoltarii.

24 Septembrie 2012 - Pregatiri pentru rezidentiat

Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures va fi unul dintre cele sase centre universitare din tara unde in acest an va fi organizat concursul de intrare in Rezidentiat.

24 Septembrie 2012 - Tania, noua atractie de la Zoo

Elefantul Tania este noua atractie a Gradinii Zoologice din Targu Mures.

24 Septembrie 2012 - Transporturi ilegale de lemn oprite de politistii mureseni

Politistii continua verificarile in tot judetul, pentru a stopa furturile de lemn de foc din padurile muresene, mai ales ca infractiunile de acest gen se inmultesc pe masura ce se apropie sezonul

24 Septembrie 2012 - Un nou accident rutier in localitatea mureseana Chendu. Politia acuza Administratia Drumurilor ca n-a eliberat tronsonul de drum afectat

In urma cu doua zile, pe DN 13 E60, in localitatea Chendu, un barbat de 56 de ani, din comuna Salciile, judetul Prahova, aflat la volanul unui tir, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la

24 Septembrie 2012 - Victor Ponta anunta vremuri bune pentru Sanatate

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a dat de inteles ca, cel tarziu anul urmator, fiecare centru de primiri urgente important din tara va avea cate un elicopter SMURD.

24 Septembrie 2012 - Dan Florea, fiul primarului din Targu Mures, a intrat cu masina de raliu intr-un parapet, la Sibiu

Dan Florea a participat duminica, la Paltinis, in judetul Sibiu, la Campionatul National de Viteza in Coasta, insa nu a mai reusit sa termine cursa.

24 Septembrie 2012 - Parazitii fac show diseara la Club Aristocrat Society din Sighisoara

Una dintre cele mai apreciate formatii de rap din Romania, Parazitii, va sustine un concert de senzatie in aceasta seara in clubul Aristocrat Society.

24 Septembrie 2012 - Muresenii Paul Moldovan si Cristina Tatar, campioni mondiali la dans sportiv!

Romania are prima pereche de campioni mondiali din istorie la dans sportiv. Perechea targumureseana Paul Moldovan si Cristina Tatar a reusit ieri sa obtina medalia de aur la Campionatul Mondial de la