Înapoi la listarea arhivei

09 Octombrie 2012 - Fundatia Crestin Democrata, acum si la Targu-Mures

Cinematograful Arta din Targu-Mures va gazdui azi, cu incepere de la ora 12.00, ceremonia de lansare a filialei locale a Fundatiei Crestin-Democrate.

09 Octombrie 2012 - Cei mai frumosi... tauri

Peste 50 de tauri de rasa au defilat sambata trecuta prin fata a zeci de spectatori veniti la parada organizata de Statiunea de cercetare bovina de la Sangeorgiu de Mures.

09 Octombrie 2012 - A implinit 100 de ani

Sarbatoare in familia Bacali din comuna Raciu si asta pentru ca mama Maria a implinit venerabila varsta de 100 de ani. Copiii, nepotii si stranepotii femeii au tinut sa-i transmita sanatate si sa-i

09 Octombrie 2012 - Mesteri la expozitie

Tot la sfarsitul saptamanii trecute, zeci de mesteri populari si producatori agricoli din toata tara si-au dat intalnire in cadrul Targului Artei Mestesugparesti, deschis in cadrul festivalului.

09 Octombrie 2012 - Festivalul Vinului

Vin, must, gratare, gulas, fasole cu ciolan, sarmalute si multe alte bunatati i-au asteptat pe mureseni in centrul orasului, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului Vinului si Artei

09 Octombrie 2012 - Festivalul zambetelor

De zece ani, Compania Avon Romania lupta impotriva cancerului de san prin finantarea programelor de informare a femeilor si prin achizitionarea de echipamente medicale pentru depistarea precoce a

09 Octombrie 2012 - Victorie pentru CSU Medicina

Echipa mureseana de volei feminin CSU Medicina a pornit cu dreptul in noul sezon competitional al Diviziei A, dupa ce a invins sambata pe teren propriu, cu scorul de 3 la 0 echipa CSM Lugoj.

09 Octombrie 2012 - FCM egala lui Dinamo

FC Muncipal a terminat la egalitate scor 1-1, o partida amicala impotriva Dinamo II Bucuresti. Meciul a avut loc la Brasov.