Înapoi la listarea arhivei

04 Aprilie 2013 - Donatie de 11.000 euro la Spitalul Judetean Mures. Vezi despre ce este vorba.

Cadou substantial oferit de Organizatia Salvati Copiii pentru bebelusii nascuti prematuri, internati la Clinica de Neonatologie-Prematuri a Spitalului Clinic Judetean Mures.

04 Aprilie 2013 - 12 perchezitii pentru spalare de bani in judetul Mures

In aceasta dimineata, au loc 23 de perchezitii, in sapte judete din tara, la locuintele mai multor persoane suspectate de spalare de bani proveniti din evaziune fiscala.

04 Aprilie 2013 - La Targu-Mures se va da alarma pentru dezastre

Semnalul de alarma are durata totala de doua minute si se compune din cinci sunete (impulsuri sonore) a cate 16 secunde fiecare, cu o pauza de 10 secunde intre ele.

04 Aprilie 2013 - Regandirea valorilor pe care ne cladim viata, pusa in scena la Teatrul National

"Efectul genovese" este o poveste a zilelor noastre, care cheama la regandirea valorilor pe care ne cladim viata, a raspunderii fata de ceilalti, de trecutul si prezentul romanesc.

04 Aprilie 2013 - Reghinenii protesteaza la Bucuresti contra exploatarii gazelor de sist

Reghinenii se alatura astfel campaniei prin care ecologistii isi exprima nemultumirea fata de fracturarea hidraulica, protestul acestora fiind totodata un gest de solidaritate fata de locuitorii

04 Aprilie 2013 - PERCHEZITII in 7 sapte judete la suspecti de spalare de bani si evaziune fiscala

Cel putin 23 de perchezitii au loc, joi dimineata, in sapte judete din tara la suspecti de spalarede bani si evaziune fiscala, potrivit unui comunicar al Politiei Romane remis Romania libera.

04 Aprilie 2013 - Bursa locurilor de munca la Sighisoara

In data de 19 aprilie se va desfasura la Sighisoara Bursa generala a locurilor de munca.