Înapoi la listarea arhivei

07 August 2013 - Chitara clasica va rasuna la "Harmonia Cordis"

In perioada 12-18 august, la Targu-Mures va avea loc a opta editie a Festivalului International de Chitara Clasica "Harmonia Cordis", eveniment devent prin editiile sale anterioare cel mai mare

07 August 2013 - Birocratie sau indiferenta? Proiect blocat la Valureni

Un proiect de aproximativ 7 milioane de euro, ce apartine Consiliului Judetean Mures, este blocat din cauza birocratiei sau indiferentei.

07 August 2013 - O noua runda in duelul Aeroporturilor

Razboiul intre Aeroportul Transilvania Targu Mures si Aeroportul din Cluj -Napoca, pe taxele de la Targu Mures, pare ca nu se mai termina in instanta.

07 August 2013 - Dorin Florea, multumit de ANI

Primarii nu au ce cauta in Consilii de Administratie, daca legea spune acest lucru.

07 August 2013 - Prima sarbatoare a toamnei

Crestinii au sarbatorit, marti, Schimbarea la fata a Mantuitorului pe Muntele Tabor.

07 August 2013 - ITM: Angajati protejati de canicula

Angajatorii au inteles ca e mai profitabil ca salariatii sa se prezinte la locul de munca in loc sa intre in concediu medical din cauza conditiilor de munca dificile generate de caldura.

07 August 2013 - Niciun dascal de nota 10

Nicio nota de 10 la examenul de titularizare. Inainte de depunerea contestatiilor, mai putin de jumatate din numarul candidatilor au obtinut note peste 7. La examenul de titularizare au participat 1

07 August 2013 - Locativ reia furnizarea apei calde

Operatorul de energie termica in sistem centralizat, Locativ vrea sa reia furnizarea apei calde, insa nu prea mai are cui.

07 August 2013 - Genocidul rromilor, comemorat

Genocidul romilor in lagarul de concentrare din Auschwitz - Birkenau, in 2 si 3 august 1944, a fost comemorat, vineri, si la Targu Mures de Asociatia Divers, prin organizarea unei mese rotunde "Dik I

07 August 2013 - Tudor Jucan, noul capitan al tigrilor

BC Mures s-a despartit de capitanul Liviu Dumitru, cu toate ca acesta mai avea un an de contract cu gruparea tigrilor. Noul capitan al echipei va fi, in sezonul 2013-2014, Tudor Jucan.

07 August 2013 - BC Mures, la primul antrenament

Tigrii au revenit sau venit pentru prima data luni in Sala Sporturilor din Tirgu-Mures pentru cel dintai antrenament din acest sezon.

07 August 2013 - AS Ardealul, in pregatire

In aceasta perioada, pana in 7 august, lotul Asociatia Sportiva Ardealul Tg. Mures se afla in cantonament la Sovata. Din 10 si pana in 21 august, jucatorii ASA se vor pregati la Brasov pentru noul