Înapoi la listarea arhivei

27 Martie 2014 - Ajutor pentru companii, prelungit

Schema de ajutor de minimis pentru societatile care fac investitii in Tirgu-Mures de cel putin 1 milion de euro a va fi activa pana in 31 decembrie 2014. Este una din modificarile operate de catre

27 Martie 2014 - Simulare de accident rutier

Peste 50 de raniti in urma unui grav accident rutier in judetul Mures. Totul s-a petrecut miercuri dimineata, cand un autoturism a intrat intr-un autobuz, ambele autovehicule iesind in decor.

27 Martie 2014 - Extragere pentru BEJ

Presedintele Tribunalului Mures a desemnat, miercuri, prin tragere la sorti, judecatorii Biroului Electoral Judetean Mures pentru alegerile europarlamentare.

27 Martie 2014 - Sarbatoresc pe scena

Teatrul National Targu-Mures se alatura si in acest an Campaniei Nationale Artistii, initiata de Uniter, pentru a celebra Ziua Mondiala a Teatrului. Cele doua Companii ale Nationalului au programat

27 Martie 2014 - Egalitate in derby

Derby-ul Ligii 1 la futsal s-a terminat, din nou, la egalitate. Dupa 7-7 in toamna la Deva, City'us si Autobergamo au inchis tabela Salii Sporturilor la 6-6.

27 Martie 2014 - Medic retinut pentru ca lua spaga pentru pensionari

Medicul Aurelia Iolanda Campeanu, de la Casa Judeteana de Pensii Mures, a fost retinuta pentru 24 de ore pentru 12 infractiuni de luare de mita.