Articole despre "angajari spitalul clinic judetean de urgenta"

Rezultatele 1 - 11 din 11 (0.245 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

VIDEO, FOTO: Transilvania Open 4 Business 2017 - Ce vor investitorii romani si straini

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 14:06

VIDEO, FOTO: Transilvania Open 4 Business 2017 - Ce vor investitorii romani si strainiRevista economica Transilvania Business, publicatie aflata in portofoliul SC Transilvania Grup Business alaturi de cotidianul Zi de Zi si de saptamanalul Ziarul de Mures, si-a aniversat sapte ani de activitate miercuri, 14 decembrie, prin intermediul a doua evenimente: conferinta economica "Transilvania Open 4 Business 2017 - Ce vor investitorii romani si straini in 2017" si Transilvania Business Masquerade Ball.

Aurelian Grama: "Conferinta este un inceput de drum"

Conferinta "Transilvania

Business / stiri Business84 vizite[ Zi de Zi ]

VIDEO, FOTO: Transilvania Open 4 Business 2017 - Ce vor investitorii romani si straini

Luni, 19 Decembrie 2016, ora 11:05

VIDEO, FOTO: Transilvania Open 4 Business 2017 - Ce vor investitorii romani si strainiRevista economica Transilvania Business, publicatie aflata in portofoliul SC Transilvania Grup Business alaturi de cotidianul Zi de Zi si de saptamanalul Ziarul de Mures, si-a aniversat sapte ani de activitate miercuri, 14 decembrie, prin intermediul a doua evenimente: conferinta economica "Transilvania Open 4 Business 2017 - Ce vor investitorii romani si straini in 2017" si Transilvania Business Masquerade Ball.

Aurelian Grama: "Conferinta este un inceput de drum"

Conferinta "Transilvania

Business / stiri Business44 vizite[ Zi de Zi ]

FOTO: Cercetare la nivel mondial, la UMF Tirgu-Mures

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 09:00

FOTO: Cercetare la nivel mondial, la UMF Tirgu-MuresPrimul Centru Avansat de Cercetari Medicale si Farmaceutice din Romania, investitie in valoare de peste 10 milioane de euro, realizat printr-un proiect european, s-a inaugurat, joi, 10 decembrie, in prezenta reprezentantilor din conducerea Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerului Sanatatii si a Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica si Inovare, a cadrelor universitare de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures, precum si a reprezentantilor

Life Show / stiri Actualitate179 vizite[ Zi de Zi ]

Angajari la SMURD

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 12:36

Angajari la SMURDAngajari la Unitatea de primiri urgente SMURD din cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tirgu Mures. Unitatea spitaliceasca organizeaza concurs pentru ocuparea a 30 de posturi, 18 de infirmier, respectiv 12 posturi de brancardier. Candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu, cu sau fara vechime. Pentru a se inscrie la concurs, candidatii trebuie sa depuna un dosar cu actele necesare pana in 4 martie.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tirgu Mures a anuntat ca scoate la concurs 30 de

Actualitate / stiri Actualitate780 vizite[ Televiziunea Tirgu-Mures ]

Angajari la spital

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 12:15

Angajari la spitalGura de oxigen pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures.

Unitatea spitaliceasca a scos la concurs 23 de posturi vacante, avand promisiunea de la Ministerul Sanatatii ca in curand alte 23 de locuri de munca vor fi deblocate in vederea scoaterii la concurs.

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures a scos la concurs 23 de posturi care asteapta sa fie ocupate.

"14 posturi de asistent medical generalist, doua de asistent medical de radiologie, doua

Actualitate / stiri Actualitate1729 vizite[ Televiziunea Tirgu-Mures ]

Angajari la Spital

Miercuri, 31 August 2011, ora 12:02

Angajari la SpitalSpitalul Clinic Judetean de Urgenta Tirgu-Mures face angajari. Unitatea spitaliceasca scoate la concurs 4 posturi de asistent medical generalist, 3 posturi de chirurg cardiovascular la copii si adulti iar la Sectia Clinica Chirurgie Oro - Maxilo -

Actualitate / spital825 vizite[ Televiziunea Tirgu-Mures ]

Deficit de 140 de angajati la SCJU Targu-Mures

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 07:05

Deficit de 140 de angajati la SCJU Targu-MuresPentru a functiona in conditii normale, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures ar mai avea nevoie de inca 140 de angajati pentru a se alinia la noul normativ de personal medico-sanitar.

Iar de la 1 ianuarie 2011 cheltuielile de personal vor trebui sa se incadreze in 70% din bugetul spitalului. "Deocamdata avem cereri de angajare, nu cereri de plecare. Conform normativului ar mai trebui cel putin 140 de persoane. Daca ne aliniem noilor normative vor exista posturi, ar trebui sa

Actualitate / stiri Actualitate385 vizite[ Zi de Zi ]

Primavara vine cu proteste la Targu Mures

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 07:18

Primavara vine cu proteste la Targu MuresSindicalistii resping varianta Codului Muncii, pe care o considera nedreapta fata de angajati, dar totodata isi exprima nemultumirea asupra faptului ca Emil Boc doreste sa-si asume raspunderea pe proiect.

Acestia vor iesi in strada militand impotriva noului proiect al Codului Muncii.
Confederatiile sindicale Cartel Alfa, CNSLR Fratia, CSDR, BNS si Meridian au stabilit calendarul protestelor pentru luna martie, aprobat de confederatiile sindicale la nivel national. Actiunile vor incepe in

Actualitate / stiri Actualitate216 vizite[ Zi de Zi ]

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures are un deficit de 400 de cadre medicale

Marti, 29 Iunie 2010, ora 10:24

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures are un deficit de 400 de cadre medicaleSpitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Targu Mures inregistreaza, in prezent, un deficit de aproximativ 400 de cadre medicale, toate posturile care s-au eliberat de la inceputul anului fiind blocate.

Purtatorul de cuvant al SCJU Targu Mures, Lavinia Cosma, a declarat marti ca spitalul a inaintat, la cererea Ministerului Sanatatii, o lista de 80 de posturi care trebuie ocupate urgent, insa nu s-a primit niciun raspuns.

"Deficitul este de circa 400 de posturi, care sunt blocate, nu

Actualitate / spital293 vizite[ Televiziunea Tirgu-Mures ]

Concurenta mare pentru un post de asistent medical

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 10:14

Concurenta mare pentru un post de asistent medical89 de candidati se vor lupta pentru unul dintre cele opt posturi scoase la concurs de catre conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Angajarile sunt, totusi, pe perioada determinata, posturile vacante fiind blocate.
Chiar daca vor fi angajati cel mult pe trei ani, 89 de persoane s-au inscris la concursul pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist. Inscrierea s-a incheiat in dupa-amiaza zilei de marti. Dupa evaluarea documentelor din dosare, toti cei 89

Actualitate / spital290 vizite[ Informatia de Mures ]

Concurenta accerba pentru doua posturi de asistent medical

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 14:27

31 de candidati au sustinut prima proba a examenului pentru doua posturi de asistent medical. Numarul de abosolventi ai unitatilor de  invatamant din domeniul sanitar este cu mult mai mare decat oferta de angajare a spitalelor. Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta  (SCJU) Mures a scos la concurs doua posturi de asistent medical in cadrul Clinicii de Ortopedie si Traumatologie. Numarul candidatilor inscrisi la concurs a depasit insa cu mult oferta, proba scrisa fiind sustinuta astazi

Actualitate / spital469 vizite[ Adevarul ]


Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor