Daniel Stanciu este cel care a provocat demiterea lui Pustai de la ASA: "El nu l-a dorit la Targu Mures. De unde stiti ca nu vom termina mai sus daca am schimbat antrenorul?"

Sursa: ProSport
Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 01:10
102 citiri
Cristi Pustai a fost demis de la ASA Targu Mures, o decizie ciudata, avand in vedere ca echipa a terminat turul pe locul 4. Explicatiile lui Claudiu Maior, presedintele Consiliului de Administratie al clubului, duc cazul intr-un unghi si mai dubioas.
Cristi Pustai s-a trezit somer, chiar daca rezultatele pe care le-a obtinut cu ASA Targu Mures sunt foarte bune. Hotararea a fost votata miercuri in Consiuliul de Administratie, asa cum ProSport a anuntat, insa ea fusese luata inca de acum o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.