Ambasadorul Marii Britanii in Romania lauda judetul Mures: "E o placere sa vin, a atras multi britanici, printre care printul Charles"

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 15:22
51 citiri
Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii in Romania, a laudat judetul Mures dupa vizita sa oficiala in Targu Mures, unde s-a intalnit cu primarul Dorin Florea. Brummell a spus ca, la fel ca si pentru multi britanici, inclusiv pentru printul Charles, este o placere sa vina aici.

Ambasadorul a povestit ca este a doua sa vizita in oras, dupa ce, prima data, a ajuns in Targu Mures ca elev, in 1982, cand a facut un tur al Europei si s-a oprit aici pentru o noapte. Brummell a precizat ca este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.