Dan Masca, omul de afaceri muresean care sustine copiii in situatii dificile: "Nu are nicio vina un copil ca se naste intr-o familie care acum este batuta de soarta"

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Martie 2015, ora 10:44
510 citiri
De la educatie, cultura la politica si societate civila, Dan Masca considera ca orice om poate face ceva pentru comunitatea in care traieste. Conduce propria firma de IT, software, web design etc., dar deruleaza si o multitudine de proiecte pentru comunitate si a facut din aceasta un mod de viata.

Un program de mentorat

Omul de afaceri muresean nu da pur si simplu bani copiilor aflati in nevoie, ci ii ajuta sa se ridice. Daca un copil nu are bani de meditatii ca sa nu ramana corigent la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.