Directorul Spitalului Clinic Judetean Mures il critica pe Ponta pentru ca s-a operat in Turcia: "Este o palma morala data sistemului medical"

Marti, 16 Iunie 2015, ora 18:22
135 citiri
Directorul Spitalului Clinic Judetean (SCJ) Mures, dr. Ovidiu Butuc, a criticat marti, intr-o conferinta de presa, faptul ca premierul Victor Ponta a plecat la Istanbul pentru a se opera la genunchi, mai ales ca astfel de interventii se fac cu succes in tara, inclusiv in cele doua clinici de ortopedie din Targu Mures.

Daca nu era Clinica de Ortopedie-Traumatologie a SCJ Mures, nici banca de tesut osos nu ar fi capatat conotatii reale si probabil ca pacientii nostri ar fi plecat sa se trateze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.