Doi copii au murit intr-un incendiu. Politistii au inceput cercetarile pentru ucidere din culpa si distrugere din culpa.

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 12:59
59 citiri
Mamele, una de 27 de ani si cealalta de 32, care locuiau impreuna cu cei doi copii in casa din Bezid, judetul Mures, lucrau cu ziua in sat si duminica si-au inchis copii in casa. Sotul uneia dintre femei este plecat la munca in strainatate, iar al celeilalte se afla in inchisoare, spun surse apropiate celor doua femei.

In acest caz, politistii de la IPJ Mures cerceteaza fapta si nu persoanele, dupa cum a precizat Andreea Pop, purtator de cuvant al IPJ Mures, respectiv infractiunea de ucidere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.