Doua saptamani de cand Daniel si Csabi, doi copii din Sighisoara, au disparut. Familiile sunt distruse de durere: "Ma tem sa nu li se fi intamplat ceva rau!"

Sursa: Adevarul
Joi, 05 Februarie 2015, ora 15:12
276 citiri
Daniel Danciu Gabriel si Balazs Csaba Janos, prieteni si colegi in clasa a V-a, au disparut in urma cu doua saptamani. Nimic din comportamentul lor nu lasa se inteleaga ca au probleme sau ca vor sa plece undeva, spun rudele. Familiile au facut eforturi ca sa ii gaseasca: au mers zile de-a randul pe strazi, au lipit afise, au intrebat in stanga si in dreapta, in speranta ca i-a vazut cineva.
Acum, Valentina, sora lui Daniel spune ca intreaga familie a ajuns la capatul puterilor, ca mama s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.