EXCLUSIV! FOTO: Eurovision-ul uneste Romania in semifinala de la Sighisoara! Ce sfaturi ofera Cezar Ouatu participantilor din acest an?

Sursa: Zi de Zi
Sambata, 17 Februarie 2018, ora 07:50
103 citiri
Share

Nu mare mi-a fost mirarea sa constat inca o data, azi, ca doar atunci cand te dedici intru totul organizarii si punerii in scena a unui spectacol, indiferent de natura acestuia, are toate sansele sa fie unul perfect doar prin multa munca, nopti albe, zile agitate, pregatiri intense si asidue, astfel ca Eurovision - Selectia Nationala, s-a desfasurat pana acum ca la carte in Focsani, Timisoara, Craiova, Turda, urmand ca duminica, 18 februarie, Sighisoara sa fie in prim plan si sa-si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.