FOTO: Aflati cine sunt cei mai frumosi boboci de la UPM Tirgu Mures, dar si castigatoarele excursiilor oferite in dar de agentia de turism True Travel!

Sursa: Zi de Zi
Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 05:08
106 citiri
Share

Cei 24 de participanti la Balul Bobocilor UPM Tirgu Mures au fost geniali prin atitudinea naturala din cale-afara adoptata in aceasta seara pe scena de la Casa de Cultura "Mihai Eminescu"! S-a simtit multa caldura si in reactia publicului vis-a-vis de spectacolul pe care ni l-au oferit bobocii.

Boboaca cea mai frumoasa a fost desemnata Ana Monica Emirali, care si-a primit coronita emotionata si fericita, tremurand din toate incheieturile, surprinsa de decizia juriului: "Pregatirea in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.