INTERVIU. Ovidiu Gyarmath: "In era actuala, a internetului, putem invata orice. Trebuie doar sa te hotarasti si sa iti consumi timpul pe invatat"

Sursa: Zi de Zi
Marti, 27 August 2019, ora 23:59
171 citiri
Directorul de imagine Ovidiu Gyarmath a sustinut marti, 27 august, un masterclass in cadrul Scolii de vara Simfest despre imaginea de film si televiziune in Bastionul Croitorilor din Cetatea Medievala.
Avand in spate o cariera completa in care a decorat platourile de filmare de la Antena 1 si 3, a fost director de imagine la filmele "Si caii sunt verzi pe pereti" sau "Websitestory" si a primit o nominalizare la Gopo pentru cea mai buna imagine, Ovidiu Gyarmath a ajuns sa impartaseasca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.