LOVITURA DE TEATRU. Exclus de BEJ de pe lista candidatilor, liberalul Florin Urcan vrea sa reintre in competitia electorala!

Sursa: Zi de Zi
Joi, 08 Decembrie 2016, ora 23:59
94 citiri
Curtea de Apel Targu-Mures a admis joi, 8 decembrie, cererea de suspendare a adresei prin care Agentia Nationala de Integritate (ANI) a solicitat Camerei Deputatilor vacantarea locului de deputat detinut de liberalul Florin Urcan. In urma acestei decizii, Florin Urcan sustine ca este indreptatit sa solicite, la Biroul Electoral Judetean Mures, repunerea sa pe locul 2 pe lista de candidati ai Partidului National Liberal Mures pentru Camera Deputatilor, pentru alegerile care vor avea loc peste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.