Mihai Eminescu, folosit in scop fascist si xenofob. Procuror: "Este de prisos dovada impactului pe care il are un atac asupra lui Mihai Eminescu"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Octombrie 2015, ora 16:40
83 citiri
Extremistul maghiar Csibi Barna, ajuns celebru dupa ce l-a "spanzurat" pe Avram Iancu si a raspandit mesaje rasiste si xenofobe a fost trimis in judecata. Potrivit procuroilor, Csibi Barna este acuzat ca, in perioada octombrie 2009 - aprilie 2011, "a raspandit in mod sistematic, in public, idei si conceptii fasciste, rasiste si xenofobe, cu intentia de a convinge si de a atrage noi adepti". Rechizitoriul de trimitere in judecata a extremistului scoate la iveala modul in care Csibi Barna isi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.