Politia sprijina derularea concursului "Cetatenia digitala. Drepturi si responsabilitati pe Internet privind datele personale"

Sursa: Zi de Zi
Marti, 06 Martie 2018, ora 11:07
88 citiri
Share

Siguranta in mediul online este un deziderat al mai multor institutii si organizatii cu atributii in educatia si siguranta copiilor si tinerilor. Activitatile derulate constant in unitati de invatamant si nu numai, pe langa o mai buna informare a beneficierilor, scot in evidenta si diverse lipsuri in pregatirea pentru navigare in siguranta.

In scopul diminuarii riscurilor din mediul online, este necesara cunoasterea unor masuri minime de protectie a informatiilor private si de filtrare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.