Povestea lui Liviu Boar, cel mai longeviv director al Arhivelor Nationale. "Am gasit documente deosebit de importante privind istoria romanilor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 12:06
178 citiri
Liviu Boar si-a inceput cariera de arhivist la Miercurea Ciuc, unde dupa doi ani de la debut a fost numit directorulul institutiei, in acea vreme, cel mai tanar director al arhivelor, la nivel national.
"Este o viata dedicata unei meserii mai putin cunoscute, cea de arhivist si de manager a doua institutii: zece ani director al Arhivelor Nationale din Miercurea Ciuc - 80-90, dupa ce doi ani de zile am fost palmas, am lucrat ca arhivist, in 1980 am fost numit directorul filialei, cum se chemau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.