Profesorii ar putea avea majorari salariale de 15%. Sindicalistii: "documente esentiale de guvernare sunt pe cale sa fie aprobate"

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 15:22
86 citiri
Presedintele Sindicatului din Invatamant 'Spiru Haret', Ioan Sacarea, a anuntat vineri ca exista posibilitatea ca spre sfarsitul anului sa aiba loc o noua majorare salariala cu aproximativ 15% in invatamant, dupa cele din martie si septembrie, si o majorare cu 12% pentru personalul nedidactic, informeaza Agerpres.

"Incepem un an nou scolar sub auspicii optimiste deoarece doua documente esentiale de guvernare a invatamantului sunt pe cale sa fie aprobate: e vorba de Legea salarizarii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.