Razvan Gabriel Trifan, fost concurent la "MasterChef", si sotia lui AU MURIT IN URMA UNUI ACCIDENT DE MASINA! Fetita lor de un an SE ZBATE INTRE VIATA SI MOARTE

Sursa: Libertatea
Joi, 14 August 2014, ora 00:47
849 citiri
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, Maria, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures.

Fiica lor, de doar 1 an, se afla in stare grava la Spitalul Clinic Judetean Tg. Mures, medicii fiind rezervati in privinta diagnosticului, potrivit infobraila.ro.

Sotii Trifan traiau o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi s-au casatorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai tarziu a venit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.