Reportaj The New York Times despre ursii din Transilvania. Localnic: Vreti sa-i vedeti ca pe niste cersetori cotrobaind prin gunoaie sau ca pe regi ai Carpatilor?

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Noiembrie 2018, ora 17:43
124 citiri
"Intr-un oras din Transilvania, ursii si oamenii se ciocnesc la cosul de gunoi", asa incepe un reportaj publicat sambata, 24 noiembrie, in The New York Times. Vorbeste despre relatiile oamenilor din Baile Tusnad cu ursii si ofera cazuri concrete de curiosi care vin special sa vada marile carnivore pe viu, de localnici raniti de urs si de vanatori care isi spun ofurile. Faimoasa publicatie americana The New York Times publica in editia electronica de azi, 24 noiembrie, un reportaj amplu despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.