Sir Charles Fletcher, la SIMFEST: "Dronele, telefoanele mobile si alte forme de tehnologie care apar vor fi exceptional de utile"

Sursa: Zi de Zi
Sambata, 01 Septembrie 2018, ora 11:44
57 citiri
Unul dintre invitatii de vaza ai editiei SIMFEST din acest an, sir Charles Fletcher, MBE (Director executiv si redactor-sef Caledonia Media, cu sediul in Scotia), a revenit la Targu Mures pentru a sustine un masterclass in Bastionul Croitorilor din Cetatea Medievala. Tema "Ce e nou in stiri?" ("What is new in news?") a prilejuit discutii pasionate cu publicul, in cadrul carora au fost dezbatuta utilitatea dronelor in activitatea jurnalistica, avansul roboticii in media, internetul si revolutia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.