Sprijin neasteptat pentru ASA in lupta cu Steaua. "Daca bateti sau faceti egal cu Targu Mures, sa aveti grija prin oras pe unde mergeti"

Vineri, 08 Mai 2015, ora 15:21
84 citiri
Patru etape au mai ramas pana la finalul sezonului, unul in care ASA Tg. Mures se afla la doar doua puncte distanta de Steaua FCSB, iar daca elevii lui Galca stau la mana muresenilor, iar cei ai lui Ciobotariu sunt obligati sa castige toate cele 12 puncte ramase in joc, lupta la titlu, dar si la retrogradare pare sa fie decisa de Petrolul Ploiesti.

Antrenati acum de Mihai Teja, ploiestenii nu au nicio miza in acest sezon. In insolventa, fara drept de participare in cupele europene, cu Geraldo ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.