Top zece bancuri cu romani si unguri. "In Satu Mare, un tip intra intr-un bar cu un crocodil in lesa si intreaba: *Nu va suparati, aici serviti unguri?*"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 06:20
204 citiri
1. La o maternitate, un negru, un roman si un ungur asteptau ca sotiile lor sa nascaa Dupa lungi clipe de asteptare, asistenta vine si spune:
-Am doua vesti pentru dvs. Una buna si una rea. Toti trei aveti baieti, insa din lipsa de profesionalism a unei asistente, nu se mai stie care este copilul fiecaruia. Va rugam sa veniti sa ii vedeti si sa incercati sa-i recunoasteti.
Romanul, exasperat, intra in sala de nasteri, insfaca copilul negru si fuge cu el pe culoarul spitalului. Tatal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.