UPDATE Szilagyi Zsolt, presedintele ales al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania vrea o alianta electorala si chiar o fuziune cu Partidul Civic Maghiar.

Sursa: Adevarul
Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 22:57
186 citiri
Szilagyi Zsolt a declarat presei, dupa alegerea sa la sefia PPMT, ca "in viata partidului trebuie sa inceapa o perioada noua, foarte multa munca (...) fiindca obiectivul principal pentru noi este ca la alegerile locale din primavara anului 2016 sa avem rezultate mult mai bune".

In acest scop, Szilagyi a lansat ideea unei colaborari si chiar a unei fuziuni cu PCM. "Dorim totodata sa lansam o noua oferta catre Partidul Civic Maghiar, deoarece unindu-ne fortele vom fi mult mai puternici. Vom ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.