VIDEO Euronews, despre mitingul pentru autonomia secuilor organizat la Targu Mures: "Ar fi implicate persoane apropiate de premierul Victor Orban"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Martie 2018, ora 12:55
169 citiri
Euronews a realizat un reportaj la marsul organizat sambata, 10 martie, la Targu Mures de Consiliul National Secuiesc (CNS) cu ocazia Zilei Libertatii Secuilor. Autorul sustine ca in spatele ultimelor demersuri privind obtinerea autonomiei s-ar putea afla apropiati ai premierului Viktor Orban, care spera in sprijinul etnicilor maghiari din Transilvania la alegerile generale din aprilie. "Aproximativ 3.000 de etnici maghiari au protestat sambata in Romania si au cerut mai multa autonomie fata de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.