VIDEO EXCLUSIV! Dezbateri fara rezultat in CL Targu-Mures. 65 de familii din Pandurilor 44-46, aproape sa ramana in frig si fara curent electric!

Sursa: Zi de Zi
Duminica, 04 Martie 2018, ora 14:08
206 citiri
Share

Alesii locali ai municipiului Targu-Mures au respins marti, 27 februarie, intr-o sedinta de lucru, proiectul de hotarare in regim de urgenta care viza modificarea Hotararii Consiliului Local 127/2012 privind aprobarea conditiilor de acces si a criteriilor de ierarhizare stabilite prin punctaj in vederea repartizarii locuintelor situate in Bulevardul Pandurilor nr. 44-46. Concret, proiectul de hotarare viza prelungirea contractelor de inchiriere ale chiriasilor, demers urgentat de faptul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.