INTERVIU. Cosmin Pop, viziune pragmatica despre viitorul municipiului Targu-Mures. "Imi doresc un oras in care sa-ti doresti sa te muti!"

Sursa: Zi de Zi
Joi, 22 Februarie 2018, ora 11:07
399 citiri
Share

Intr-un interviu acordat in exclusivitate cotidianului Zi de Zi, omul de afaceri Cosmin Pop, proprietarul societatii Romur, face o analiza dura, dar extrem de realista, a situatiei administrative si economice in care se afla in prezent "Orasul trandafirilor". Totodata, cel mai important dezvoltator imobiliar din judetul Mures vorbeste si despre viitor, expunand in acest sens cateva repere din viziunea domniei sale despre modul in care ar trebui sa arate municipiul Targu-Mures peste 15 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.