Elita dansului sportiv national, in concurs la Targu-Mures. Vasile Gliga, presedintele Federatiei Romane de Dans Sportiv: "Ne propunem ca dansul sportiv sa devina disciplina olimpica!"

Sursa: Zi de Zi
Sambata, 03 Martie 2018, ora 11:05
132 citiri
Share

Sala Sporturilor din Targu-Mures va gazdui, in perioada 2-4 martie, Campionatul National de Dans Sportiv 2018 si Cupa Muresul - editia a II-a, competitii care vor reuni la start cei mai valorosi dansatori din Romania, dar si din judetul Mures. Detalii despre eveniment, dar si despre importanta dansului sportiv, pentru care se face lobby sa fie inclusa pe lista disciplinelor olimpice, am aflat de la reghineanul Vasile Gliga, presedintele Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Reporter: ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.