Ziare.com

Paleologu: Ce noroc are Elena Udrea, a primit scrisoare de la Chiliman...

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 20:38

   

Paleologu: Ce noroc are Elena Udrea, a primit scrisoare de la Chiliman...
Candidatul PDL la Primaria Sectorului 1, Theodor Paleologu, comenteaza, ironic, acuzatiile pe care i le aduce Andrei Chiliman Elenei Udrea.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, o acuza pe sefa PDL Bucuresti, Elena Udrea, ca il "sapa" pe Theodor Paleologu, candidatul democrat-liberalilor la alegerile locale din 10 iunie, lipind prin oras poze care-l infatiseaza pe democrat-liberal in ipostaza de clovn.

"Ce noroc are Elena Udrea! Ea a primit scrisoare de la Chiliman -si inca una deschisa! Eu i-am trimis zece recomandate, i-am scris sms, l-am invitat pe toate caile la o dezbatere corecta, curtenitoare, democratica si nu am primit niciun raspuns", comenteaza Theodor Paleologu pe Facebook.

"Domnul Chiliman spune ca Elena Udrea profita de 'naivitatea' si 'lipsa de experienta' ale candidatului PDL la sectorul 1 si il implica intr-o 'campanie murdara'. Are partea lui de dreptate: sunt prea naiv ca sa iau spaga si n-am experienta contractelor bidon si a licitatiilor cu unic participant. Dar lumea apreciaza tocmai 'naivitatea' mea. Si daca sunt asa 'naiv' si 'lipsit de experienta', de ce nu vine la o dezbatere cu mine? Nu risca nimic, nu-i asa?", continua pedelistul.

Alegeri Bucuresti 2012

Chiliman o acuza pe Elena Udrea ca-l face pe Paleologu clovn si apoi da vina pe el

Paleologu se mai intreaba daca nu cumva "dezbaterea politicoasa intre gentlemani este maniera cea mai sigura de a preveni sau de a contrabalansa si corecta marlaniile obisnuite din politica romaneasca? De ce n-ar fi sectorul 1 un model de urbanitate si etica a dialogului?".

Cat despre disputa afisului cu Paleologu in chip de clovn, pedelistul crede ca "ar trebui sa evitam certurile la nivel de gradinita".

"Cel vizat a ras si nu s-a suparat. Mai mult, am spus ca e in fond un compliment. Detractorii mei nu pot spune nimic altceva rau despre mine. Iar printre atatia potlogari si mafioti seriosi, omul onest e fraier, e bufon, e clovn. Bufonul spune adevarul, e cinstit si are haz. Pungasii mint, fura, sunt posomoriti si intristatori. Sunt cenusii si ne fac viata cenusie", mai noteaza Paleologu.

Chiliman o acuza pe Elena Udrea ca-l face pe Paleologu clovn si apoi da vina pe el

"Tare ma tem ca indignarea din scrisoarea domnului Chiliman e doar un pretext pentru a evita in continuare orice dezbatere. Si tare m-as bucura sa nu fie asa", conchide Paleologu.

Alegeri Locale 2012

De altfel, nu e prima oara cand Paleologu scrie pe Facebook despre invitatiile pe care i le face actualului edil de la Sectorul 1. Ba, miercuri dimineata, Paleologu a postat pe reteaua sociala o imagine cu un stalp pe care sunt doua bannere verticale.

"Doar pe stalpi ne mai intilnim... Eu raman un liberal de moda veche: cred in dezbaterea de idei, in etica dialogului, in schimbul de argumente", ii trasmite Paleologu contracandidatului sau la Primaria Sectorului 1.D.R.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4020 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
49 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

Paleologu lanseaza invitatzii la cenaclul Bucuresti!

Cand vorbim despre administratzie vorbim despre problemele cetatzenilor, despre rezolvari tehnice, contracte, bugete...
Despre astea Theodor-PDL nu a zis nimik, el vorbeste despre afise, e doar un afis de campanie electorala!

 

asta e chiliman

ANCHETA: Chiliman – vile cu grădinită
Articol Aparut In Academia Catavencu
O casă cu etaj, dărăpănată, cumpărată de Primăria sectorului 1 pentru mutarea unei grădinite: 1,85 milioane de euro. Altă casă, tot cu destinatia grădinită, tot cu bani de la Primăria 1: 1,65 milioane de euro. Incă două case, cumpărate tot ca grădinite, au scos din bugetul primului sector al Capitalei 1,654 milioane de euro, respectiv 1,07 milioane. Bucuria primarului Chiliman de a-si imbogăti suporterii electorali si prietenii de partid – nepretuită.
Chiliman, investitor imobiliar de lux pe segmentul "grădinite“
In perioada iulie-decembrie 2008, pe finalul mandatului Tăriceanu 2, liberalul Andrei Chiliman a spart nu mai putin de 12 milioane de euro ca să cumpere sedii pentru patru grădinite, un centru social si o clădire in care să fie mutată Politia Comunitară a sectorului 1.
Normal, banii au fost plătiti din bugetul Primăriei, la incheierea tranzactiilor. Nu are sens să vă intrebati dacă a fost organizată vreo licitatie sau măcar vreo selectie de oferte. Nu, Chiliman a dat banu’ direct proprietarilor. Oficial, procedura de cumpărare a fost prin "negociere directă“. Dar uitati cuvintul "negociere“ din fraza de mai sus, retineti doar "directă“. Pentru că asa e si relatia primarului de la 1 cu mai toti cei de la care a cumpărat imobilele: directă. Si profitabilă. Iar dacă aveti impresia că ii punem in circă edilului această achizitie, in loc să ne referim, de exemplu, la consilierii locali, care au votat "pentru“, vă inselati: primarul Chiliman e autorul proiectului de hotărire de Consiliu Local al Sectorului 1 prin care Primăria a plătit 12 milioane de euro pentru sase imobile.
Grădinită si centru social lăutăresti
Să luăm imobilele unul cite unul si să vedem cam ce coincidente se nasc din tranzactiile prin care acestea au ajuns in proprietatea Primăriei de la 1.
1. Casa cu etaj de pe strada Izbiceni 1-3 a fost cumpărată de Primărie cu 1,65 milioane de euro de la Gabi Luncă. Luncă, acum căsătorită Onoriu, este nevasta altui artist al neamului, Ion Onoriu. In casa de pe strada Izbiceni 1-3 ar urma să fie mutată grădinita nr. 44 din sectorul 1.
2. Pe Ciresoaia 70, Primăria 1 a cumpărat o altă casă, mai degrabă inaltă decit lată, cu arhitectură modern gipsy de mintuială, pentru numai 500.000 de euro. De data asta, destinatia imobilului nu e grădinită, ci centru social. Vinzătorul casei a fost Iosif Stoican, rudă cu familia Onoriu, cei cu grădinita de mai sus. Oricum, merită apreciat gestul Primăriei: jumătate de milion de euro pentru un centru social, de trei ori mai putin decit pentru o grădinită, e un adevărat chilipir.
( revenire la forma initiala )

postac

Luciano, nu te-ai plictisit de atata copy/paste? Sunt chiar contrariata ca cineva te poate plati doar pentru atata lucru.

Alo, gorobete,

Unde sunt postaci cu salvati parcul IOR? luciano2si3, ai uitat sa postezi aici textele cu parcul IOR. Sau ai facut scurta la mana de la atata copy/paste?

Paleozaur de 2% :))

Domnul primar Chiliman va scoate vreo 90% la alegeri :P
Chiar nu inteleg de ce oranjgutanii trebuie sa-l muste de dos, pentru ca sincer nu merita.
A muncit mult si a facut numai lucruri bune si care se vad in sectorul 1.
Udrea sa-ti fie rusine !
Sanctiunea o sa-ti vina la vot cand niciun candidat pedist nu va scoate peste 2-3% :P

Chiliman da sfaturi??

Ultima "achizitie" depăseste insă marginile ridicolului. La data de 29 decembrie 2010, Consiliul local al sectorului 1 a aprobat o hotărare propusă de primarul Ioan Andrei Chiliman prin care s-a luat act de negocierea directă a pretului de vanzare in vederea achizitionării a 66 (saizeci si sase)unităti locative cu destinatie socială din imobilul situat in Bd-ul Metalurgiei nr. 32-34, Sector 4. Negocierea directă a fost realizată cu dezvoltatorul imobiliar SC Rotary Constructii, procesul-verbal de negociere finală consfintind un pret de 685 euro/m.p, in total mai mult de 3 milioane de euro. Dintr-o astfel de afacere, la un astfel de pret, profitul este de cel putin 50%.
Fleacă s-a dat la fund

chiliman-o marioneta politica si un hot desavarsit

Chiliman si-a batut joc de locuitorii sectorului 1,sa plece ca ne-am saturat de el. Minte cu nerusinare! a facut totul pe banii primariei,dar banii nu sunt tot ai oamenilor? chiliman nu are niciun drept sa acuze cand stim clar ca incearca sa-i submineze personalitatea lui Paleologul,un intelectual fin,un politician curat?

Hai ma...

Deci ca sa vezi cat de penibil esti! Vorbesti de "ultima achizitie" , o imaginatie bogata ce ai , din 2010... De atunci nu ti-ai mai luat pastilele?

du-te ma pedistule d-aici :))

nici 2% nu luati in sectorul 1.
O sa plesneasca fierea-n voi de ciuda la alegeri.
Chiliman poate sa-si ia vacanta :P
Campania electorala si-a facut-o timp de 4 ani, prin munca depusa pentru cetatenii sectorului 1.
Niste afise cu o blonda flescaita si un paleozaur nu pot schimba faptul ca Andrei Ioan Chiliman e cel mai bun primar !

ai dreptate

Paleologu devine stresant cu aceste atacuri. Nu s-a remarcat prin nimic in aceasta campanie electorala sau in mandatul lui de ministru.

primarul sectorului 1 Paleologul

Un astfel de individ precum Ghiliman nu trebuie decat ironzat,un hot nenorocit care se agata de tot ce'i iese in cale sa-si pastreze scaunul.

S-a remarcat.

S-a dus la tv. si a aratat cata mancare poate cumpara in vreme de criza cu 1000 de lei.
Stop joc !
romanul de rand ia 800 de lei si din ei trebuie sa plateasca intretinere, curent, telefon, cablu tv si ... mancare :))
nu spun de vreun pensionar cu 3-4 sute de lei.

....

Udrea este un politician adevarat…si implinit pe deasupra ..are realizari foarte mari si proiecte benefice pentru toata lumea…

Alo,domnule Chiliman

Sunteti asteptat,masa este pusa ,argintaria este lustruita, gazda-aranjata,bucate alese,va trebuie doar un buchet de flori,asa din politete si in rest nimic.Ce este asa de greu?

 

asta e chiliman

Nu atat profitul este scandalos, ci ceea ce urmează. Potrivit hotărarii de consiliu local, Dănut Ioan Fleacă, directorul general al Directiei de Asistentă a Copilului, a fost mandatat să semneze antecontractul, in formă autentică, de vanzare a imobilului, dar si contractele de vanzare – cumpărare care urmează a fi semnate in decursul acestui an. Fleacă ne-a confirmat că suma a fost prevăzută in buget si că contractele de vanzare-cumpărare vor fi semnate in decurs de circa două luni. La următoarea intrebare insă, unde anume se află blocul si dacă l-a vizitat personal ca să se asigure că intruneste toate conditiile, lui Fleacă i-a trecut cheful de vorbă. Ne-a spus că nu el, ci comisia de negociere ar fi vizitat imobilul si a refuzat să ne spună orice amănut despre blocul Rotary.
Ce s-a descoperit?
-la cautarea adresei din hotărarea de consiliu – Bulevardul Metalurgiei 32-34..La numerele 32 si 34 am identificat două blocuri de 10 etaje, dar nici vorbă de locuinte sociale. Mai mult, niciunul dintre cele 88 de apartamente ale fiecărui bloc in parte nu era liber, blocurile fiind administrate de asociatii de proprietari fără nicio legătură cu "Rotary Construct" sau cu Ioan Andrei Chiliman, primarul sectorului 1.
Cautarile merg mai departe: la adresa din Bulevardul Metalurgieri 32-44 (nu 32- 34, cum scrie in hotărare) se află doar o tipografie apartinand unei societăti controlate de omul de afaceri Sorin Penes. Este adevărat, gura lumii spun că Penes s-ar cunoaste bine cu sotii Rotaru, dar nici vorbă de vreun bloc sau de locuinte sociale construite in curtea tipografiei de pe Metalurgiei colt cu drumul Gilăului.
La sugestia paznicilor tipografiei ne-am dus cateva sute de metri mai departe, chiar inainte de a intalni tăblita pe care numele Bucurestiului este barat cu o dungă rosie. Acolo am găsit doar un bloc in constructie care nu putea fi nicidecum, credeam noi, blocul vizitat de comisia de selectie si de negociere a preturilor numită de Chiliman.
Cum pe autorizatia de construire scria că blocul in cauză este construit taman de Rotary Construct iar adresa de pe autorizatie era Metalurgiei 243, chiar dacă ne aflam pe Drumul Binelui (nu e glumă, chiar asa se numeste strada). Intrand de vorbă cu maistrul de santier sub pretextul că am dori să cumpărăm un apartament in acel bloc, ni s-a spus că apartamentele nu sunt de vanzare deoarece "aici se construiesc locuintele sociale ale lui Chiliman".
Afacere cu risc "zero" pe Drumul Binelui-ironie???

slab

Esti tare plictisitor, creierul tau deja s-a atrofiat, cred ca esti frate cu Fuuu care era obsedat de wc-uri

..

Elena Udrea este o femeie cu un caracter puternic care demonstreaza ca si femeile pot face si gandiiiii lucruri inovatoare si marete!

Chiliman da sfaturi???

Chiliman cel mai mare bandit si hot dupa Oprescu, care a dat cele mai mari boom-uri in imobiliare, vorbeste de campanie murdara????
Chiliman imbogatitul care a furat sectorul 1si l-a facut SRL-ul lui????/
Pai sa ne reamintim cine este Chiliman:
Chiliman considerat un samsar de blocuri fantoma"

Constructiile de tip penal – imobiliar ale lui Ioan Andrei Chiliman, primarul sectorului 1 si a unora dintre consilierii locali au atins apogeul. Ultima inginerie executată in prezent de Chiliman are loc prin aprobarea cumpărării de locuinte sociale "fantomă" de la parteneri clientelari ai administratiei conduse de Chiliman.

Acesta a cumpărat, din 2008 incoace, folosind ilegal bani publici ai municipiului Bucuresti, sute de apartamente cu destinatie socială, activitate caracterizată public drept "manglă" de Călin Murg, presedintele Consiliului General al Municipiului. Murg a mai declamat public că faptele in spetă ar trebui să-l coste pe Chiliman multi ani de puscărie.
Blocul Rotary, profit gras pe bani publici

chiliman-tatal hotiilor PNL

PNL a ajuns un obiect nesemnificativ in politica romaneasca si asta se datoreaza membrilor insisi,care nu-si dau seama ca de fapt,ei se fac de ras prin prostiile pe care le spun si pe care le fac.

clar

Adevarat, Chiliman a cumparat peste 400 de blocuri si le-a reabilitat pentru a putea sa le vanda mai departe si mia scump.

....

Va este teama de Udrea din cate Observ..realizarile ei va frustreaza si va simtiti mici in comparatie cu ea...Trebuie sa recunoastem ca are mai multe proiecte extrem de bune decat multi dintre voi.

Chiliman va castiga un nou mandat.

Pe deplin meritat, a reabilitat termic aproape tot sectorul, a eliminat taxa pe gunoi din sector si multe alte lucruri bune. Cum sa nu castige tot el !

Chiliman da sfaturi??

Nu atat profitul este scandalos, ci ceea ce urmează. Potrivit hotărarii de consiliu local, Dănut Ioan Fleacă, directorul general al Directiei de Asistentă a Copilului, a fost mandatat să semneze antecontractul, in formă autentică, de vanzare a imobilului, dar si contractele de vanzare – cumpărare care urmează a fi semnate in decursul acestui an. Fleacă ne-a confirmat că suma a fost prevăzută in buget si că contractele de vanzare-cumpărare vor fi semnate in decurs de circa două luni. La următoarea intrebare insă, unde anume se află blocul si dacă l-a vizitat personal ca să se asigure că intruneste toate conditiile, lui Fleacă i-a trecut cheful de vorbă. Ne-a spus că nu el, ci comisia de negociere ar fi vizitat imobilul si a refuzat să ne spună orice amănut despre blocul Rotary.
Ce s-a descoperit?
-la cautarea adresei din hotărarea de consiliu – Bulevardul Metalurgiei 32-34..La numerele 32 si 34 am identificat două blocuri de 10 etaje, dar nici vorbă de locuinte sociale. Mai mult, niciunul dintre cele 88 de apartamente ale fiecărui bloc in parte nu era liber, blocurile fiind administrate de asociatii de proprietari fără nicio legătură cu "Rotary Construct" sau cu Ioan Andrei Chiliman, primarul sectorului 1.

 

Bine-bine!

Iar incepeti cu povestea fabuloasa a vostra. Ma minunez la cata "imaginatie" puteti sa aveti!

batuti in cap

Voi sunteti batuti in cap? Cum ar putea Chiliman sa cumpere blocuri in Sectorul 6 cu bani publici din Sectorul 1? Mare dezinformare marca Udrea.

Chiliman da sfaturi??

Cautarile merg mai departe: la adresa din Bulevardul Metalurgieri 32-44 (nu 32- 34, cum scrie in hotărare) se află doar o tipografie apartinand unei societăti controlate de omul de afaceri Sorin Penes. Este adevărat, gura lumii spun că Penes s-ar cunoaste bine cu sotii Rotaru, dar nici vorbă de vreun bloc sau de locuinte sociale construite in curtea tipografiei de pe Metalurgiei colt cu drumul Gilăului.
La sugestia paznicilor tipografiei ne-am dus cateva sute de metri mai departe, chiar inainte de a intalni tăblita pe care numele Bucurestiului este barat cu o dungă rosie. Acolo am găsit doar un bloc in constructie care nu putea fi nicidecum, credeam noi, blocul vizitat de comisia de selectie si de negociere a preturilor numită de Chiliman.
Cum pe autorizatia de construire scria că blocul in cauză este construit taman de Rotary Construct iar adresa de pe autorizatie era Metalurgiei 243, chiar dacă ne aflam pe Drumul Binelui (nu e glumă, chiar asa se numeste strada). Intrand de vorbă cu maistrul de santier sub pretextul că am dori să cumpărăm un apartament in acel bloc, ni s-a spus că apartamentele nu sunt de vanzare deoarece "aici se construiesc locuintele sociale ale lui Chiliman".
Afacere cu risc "zero" pe Drumul Binelui-ironie???

 

Dar...

Daca tot faci "cercetari" ... Ti-ai facut si un control la cap?

:)))))))))))

La fel am patit si eu. Am vrut sa imi cumpar un apartament, si nu am gasit niciunde, ca le-a cumparat PDL pe toate, pentru Videanu sa tina bordurile in ele...

cine este chiliman??? oare????

Chiliman cel mai mare bandit si hot dupa Oprescu, care a dat cele mai mari boom-uri in imobiliare, vorbeste de campanie murdara????
Chiliman imbogatitul care a furat sectorul 1si l-a facut SRL-ul lui????/
Pai sa ne reamintim cine este Chiliman:
Chiliman considerat un samsar de blocuri fantoma"
Constructiile de tip penal – imobiliar ale lui Ioan Andrei Chiliman, primarul sectorului 1 si a unora dintre consilierii locali au atins apogeul. Ultima inginerie executată in prezent de Chiliman are loc prin aprobarea cumpărării de locuinte sociale "fantomă" de la parteneri clientelari ai administratiei conduse de Chiliman.
Acesta a cumpărat, din 2008 incoace, folosind ilegal bani publici ai municipiului Bucuresti, sute de apartamente cu destinatie socială, activitate caracterizată public drept "manglă" de Călin Murg, presedintele Consiliului General al Municipiului. Murg a mai declamat public că faptele in spetă ar trebui să-l coste pe Chiliman multi ani de puscărie.
Blocul Rotary, profit gras pe bani publici
Ultima "achizitie" depăseste insă marginile ridicolului. La data de 29 decembrie 2010, Consiliul local al sectorului 1 a aprobat o hotărare propusă de primarul Ioan Andrei Chiliman prin care s-a luat act de negocierea directă a pretului de vanzare in vederea achizitionării a 66 (saizeci si sase)unităti locative cu destinatie socială din imobilul situat in Bd-ul Metalurgiei nr. 32-34, Sector 4. Negocierea directă a fost realizată cu dezvoltatorul imobiliar SC Rotary Constructii, procesul-verbal de negociere finală consfintind un pret de 685 euro/m.p, in total mai mult de 3 milioane de euro. Dintr-o astfel de afacere, la un astfel de pret, profitul este de cel putin 50%.
Fleacă s-a dat la fund

 

Chiliman?

Chiliman este primarul sectorului 1 , care a facut o gramada de treaba si acum sectorul chiar arata superb!

o sa fie in continuare primarul sectorului 1

pedistii astia nu vor scoate nici 2-3%.
Latra si ei, doar-doar or atrage atentia dar, practic sunt inexistenti.
Pentru cetatenii sectorului 1, ce e atins de Udrea e stricat si nu se ia in seama.

upa toata afacerile lui murdare mai are tupeul s-o atace pe udrea

hotul asta de Chiliman s-a folosit de oameni ca sa-si faca el afacerile lui murdare si acum se simte nedreptatit…

 

Pai...

Si cum sa nu zici ceva de Udrea? Pai aia a chletuit sute de milioane de euro pe nimicuri... I-a umflat conturile lui Cocos ,asta a facut moldoveanca asta vopsita!

Udrea a pedelizat 700 mil euro

pe terenuri de sport in panta :P

cel mare hot-chiliman

Chiliman,nu te mai face de ras…te simti neindreptatit dupa ce ne-ai furat si ti-ai batut joc de noi,mintindu-ne ca sa castigi voturi??

 

Lasa...

Las-o asa... Orice ai spune tu despre Chiliman ,rezultatele vorbesc! Este probabil , singurul primar care a facut treaba! PA!

chiliman nu se mai satura de furat

e-a fost politica romaneasca si ce-a ajuns din cauza unor mafioti si corupti precum Pnl-istii.voua nu va e rusine sa ne faceti tara de ras in halul asta? Nu inteleg ce mai stati in politica..plecati odata ca si asa nu sunteti buni de nimic.

 

Dar...

Tie nu iti e rusine sa comentezi despre un om integru , care a facut o gramada de treaba in sectorul 1!

Chiliman este dovada pura a hotiei care exista in PNL

in curand nu se va mai auzi nimic de PNL-PSD…astia se ocupa sa distruga politica,sa ne fure sa se imbogateasca ei ca ultimii banditi.

 

Daca...

Chiliman este dovada pura a hotiei , tu esti dovada pura a prostiei si din Romania si din PDL... Am impresia ca l-ai intrecut si pe Paleologu!

Ahahahahahahahah

"Doar pe stalpi ne mai intilnim... Eu raman un liberal de moda veche" . Pentru a ramane liberal, trebuie sa fi fost mai intai. Dar dumneata domnule Theodor/Toader Paleologu nu va puteti insusi aceasta calitate. Daca erati liberal adevarat, stateati in opzitie in PNL, nu va duceati la margine in PD-L.

 

Haha

Nu se compara Chiliman cu un Pdl ist...Oleee ...

...

Elena Udrea a facut treaba buna peste tot,a demonstrat ca este o femeie capabila si ca poate face orice,a demonstrat cat este de puternica si ca este un politician adevarat..

 

Vai de capu' Udrei

Daca era un politician adevarat nu era in barca lui Basescu. Este doar o marioneta a lui Base, mai tupeista ce-i drept, dar nu e cine stie ce politician.

ce spune chiliman

La placinte inainte. La razboi inapoi.

 

Votati consilierii PNTCD pentru primăria sector 1 Bucuresti!

Votati pentru o politica doctrinara de centru-dreapta! Votand PNTCD veti vota pentru o gestionare justă a bugetului, fără pomenile arhicunoscute ale PSD-ului si, mai recent ale PNL-ului. Dar si fără austeritatea draconică, de dreapta, a PDL-ului. Votand Partidul National Ţărănesc veti avea in primării oameni care vă vor ajuta atunci cand veti avea nevoie, nu niste "străini" care să vă golească buzunarele pentru servicii care sunt dreptul dumneavoastră, consfintit prin impozitele pe care le plătiti catre statul roman. Votati pentru normalitate in administratia locală! Votati pentru ca drepturile dumneavoastră să fie respectate!

 

Mai bine nu

Chiar de pdlisti mai avem nevoie la primaria sect 1,dupa ce au fost consilieri in CGMB si i-au blocat proiectele lui Oprescu, acum sa devina si aici consilieri si sa ii blocheze proiectele si lui Chiliman.

...

Paleologu nu are nici o sansa la primaria sectorului 1 !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor