Ziare.com

Alegeri in PD-L: Paleologu - Functiile au o importanta minora pentru mine

Duminica, 15 Mai 2011, ora 19:38

   

Alegeri in PD-L: Paleologu - Functiile au o importanta minora pentru mine
Theodor Paleologu, proaspat ales vicepresedinte al PD-L, a declarat ca apreciaza drept o "bresa" alegerea sa in conducerea partidului, precizand ca nu a avut sustinerea niciuneia dintre taberele majore si nu si-a propus de fapt sa fie presedinte al PD-L, deoarece functiile au o importanta minora.

"Eforturile mele au fost incununate de succes, am mers singur impreuna cu cativa colegi in aceasta initiativa curajoasa, fara sprijinul uneia dintre cele doua tabere majore si iata ca am reusit sa fac o bresa, ca sa zic asa", a afirmat Paleologu.

El a sustinut ca functia obtinuta in conducerea partidului are o importanta "minora". "Nici nu mi-am propus sa fiu presedinte (...) Pentru mine functiile nu sunt pe primul loc, isi au importanta lor minora sau secundara in raport cu ideile cu propunerile cu proiectele si acum sper sa gasesc in BPN suficienta simpatie si sustinere pentru ideile mele", a mai afirmat Paleologu.

George Scripcaru si Elena Udrea au obtinut cele mai multe voturi pentru functia de vicepresedinti ai PD-L, cate 1.102, in timp ce Theodor Paleologu a reusit sa se claseze in primii 15 candidati la acest post.

Pe locul trei ca numar de voturi, dupa Scripcaru si Udrea, se afla Mircea Hava cu 1.077 de voturi, urmat de Traian Igas-1.071, Gheorghe Stefan -1.016, Anca Boagiu - 999, Dorin Florea-936, Sever Voinescu-927, Mihai Stanisoara-922, Monica Macovei- 917, Mihaela Popa-906, Florin Popescu-891, Victor Tarhon-818, Theodor Paleologu-793 si Romeo Raicu-790.

Alegeri PD-L: Udrea, campioana si Paleologu are functie

Ca unic candidat la postul de trezorier, Ion Ivascu a castigat cu 1.123 de voturi.

Dintre liderii cunoscuti, nu au reusit sa fie alesi vicepresedinti, printre altii, Raluca Turcan, Mircea Toader si Sulfina Barbu.

Unii din cei alesi figurau pe o lista ce continea recomandari de vot pentru delegati. Este vorba de George Scripcaru, Elena Udrea, Anca Boagiu, Dorin Florea, Traian Igas, Monica Macovei, Florin Popescu, Mihai Stanisoara, Gheorghe Stefan "Pinalti", Romeo Raicu, Mircea Hava, Mihaela Popa.

Sursa: rNews

Articol citit de 555 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dar candidezi si nu le refuzi daca se intimpla sa fie!

.

 

:D

.

Vulpea cand nu ajunge la struguri

zice ca sunt acri. Tot asa si dl Paleologu, acest conte Zambra modern. Cred ca locul dansului ar fi mai degraba in partidul lui Dan Diaconescu, ca sa confere un blazon bizantin gruparii celor dornici sa isi vada parerile agramate scrise pe manseta ecranului.

 

mai tataie pe cine minciunesti tu, nu te intereseaza functiile ?

.

 

Mai acu' vreo cateva luni...

...tot la "Ziare" se plangea/vaieta ca niciodata nu a fost platit atata cat "merita".Vorbe de politician.
Nu conteaza fonctia,bani sa fie deajuns.

 

Paleologu - Functiile au o importanta minora pentru mine

Atunci stai acasa. Sau fa-te imparat al Stambulului ca esti mostenitorul legal.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor