Paleologu, despre greva: USL nu ia bani degeaba. Prostia adversarului, valoare sigura

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 14:14
3552 citiri
Paleologu, despre greva: USL nu ia bani degeaba. Prostia adversarului, valoare sigura

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat ca el nu crede ca senatorii si deputatii USL, care de miercuri boicoteaza lucrarile Parlamentului, iau bani fara sa munceasca, fiind un gest legitim ca principiu, doar ca gresit in situatia actuala.

"E una calda, una rece. Nu imbratisez linia de atac a unor colegi din PDL care spun ca cei din USL vor lua bani degeaba. E si asta un gest politic si trebuie interpretat ca atare, nu in cheie joasa.

Doar ca se insista intr-o strategie gresita, de ruptura, de 'Jos Basescu', 'jos Guvernul', 'rasturnam totul', 'schimbam toate legile PDL'. Cand ai un avans atat de mare, strategia inteligenta e sa ai un discurs moderat, tolerant. Cu mierea prinzi mai multe albine decat cu pliciul", a spus deputatul PDL pentru Ziare.com.

"Nu interpretez ca iau bani si nu lucreaza, e un gest politic, dar, ca gest, mi se pare ca toata strategia lor e gaunoasa, vin cu un discurs maximal, radical", a adaugat Paleologu.

Valoarea suprema, prostia adversarului

In opinia sa, acest protest e inca o dovada ca in politica din Romania se mizeaza mai mult pe "prostia adversarului" decat pe valoarea proprie.

"Ce se intampla e un exemplu pentru teza mea ca politica romaneasca e un meci intre echipe foarte slabe si in care prostia adversarului e valoare sigura, poti conta pe ea", a mai afirmat Paleologu.

Agitatie in PDL?

Intrebat daca exista tensiuni in interiorul PDL, in ultimul timp, Paleologu a raspuns ca "e normal sa fie agitatie in PDL, am mai pierdut puncte in sondaje", insa a precizat ca nu a participat la nicio discutie la care sa se fi cerut transant demisia premierului.

USL, in greva

Conducerea USL a anuntat, miercuri, ca parlamentarii sai vor recurge la un boicot parlamentar ca gest de protest la adresa Puterii. Senatorii si deputatii PSD, PNL si PC nu vor mai participa la voturile din Parlament si nici la lucrarile comisiilor parlamentare din care fac parte.

Puterea a acuzat ca USL face "o greva de lux", in conditiile in care parlamentarii membri ai acestei formatiuni vor continua sa-si primeasca banii, cu exceptia indemnizatiilor de sedinta. Conducerea USL a replicat insa ca legislatorii sai vor dona banii pe care-i primesc in aceasta perioada.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus ca el se bazeaza pe salariul sotiei sale, europarlamentarul Daciana Sarbu, in timp ce Crin Antonescu a afirmat ca se va imprumuta de la prieteni.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Paleologu greva USL bani, #Paleologu politica prostie adversar, #Paleologu USL bani degeaba , #PDL