Paleologu il ironizeaza pe Berceanu si propune doua sigle cu porumbei la PD-L

Vineri, 06 Mai 2011, ora 00:38
1734 citiri
Paleologu il ironizeaza pe Berceanu si propune doua sigle cu porumbei la PD-L
Foto:ndreeablanatui.dap.ro

Theodor Paleologu, candidat la sefia PD-L, propune doua variante de sigla pentru partid, ambele continand un porumbel si o porumbita, afirmand ca a fost inspirat de o declaratie a lui Radu Berceanu privind eventualii candidati care nu stiu sa faca diferenta intre porumbei si porumbite.

Paleologu s-a intalnit, joi, la Craiova, cu membri ai PD-L Dolj, filiala condusa de Radu Berceanu.

"Eu il ascult mereu cu atentie pe domnul Berceanu si poate va aduceti aminte ca, acum cateva luni, domnul Berceanu a spus un lucru care m-a pus pe ganduri si m-a facut sa ma pregatesc pentru aceasta intalnire. Dansul a spus ca nu poti sa intri in asociatia crescatorilor de porumbei daca nu stii diferenta intre porumbei si porumbite.

Am studiat problema foarte temeinic si am inceput sa stiu sa deosebesc porumbeii de porumbite. Domnul Berceanu nu se astepta sa stiu acest lucru, dar sunt foarte dispus sa dau examen si sa invat mai multe despre cresterea porumbeilor si i-am pregatit, stiti ca eu am o legatura stransa cu mediile artistice, asa ca am rugat sa mi se faca niste propuneri pentru sigla partidului si m-am gandit sa ma inspir din ce a spus dansul si am doua propuneri.

Domnul Berceanu a avut aceasta propunere interesanta cu porumbeii, aceasta este o varianta a siglei PD-L cu doi porumbei, stiu care este porumbelul si care este porumbita. Dumneavoastra stiti?", i-a intrebat el pe colegii de partid de la Dolj.

Cand unul dintre membrii prezenti la intrunire i-a spus ca in imaginea de sus ar fi porumbita, Paleologu i-a raspuns: "Bine ca nu candidati la sefia partidului!"

Paleologu a prezentat doua variante de sigla pentru PD-L, ambele continand un porumbel si o porumbita, prima dintre ele fiind si in culorile partidului.

"Asta e o varianta fidela calata pe sigla partidului si mai am inca o varianta, asta a facut-o fiul meu, ii sunt foarte recunoscator, e fara culorile partidului, dar e foarte relaxata ca grafica. I-o las domnului Berceanu.

E si o ramurica de maslin, pentru ca avem nevoie de pace multa in partid si, pe de alta parte, m-am gandit asa ca porumbelul este simbol crestin. Suntem partid crestin-democrat, porumbelul este simbol al Duhului Sfant. Noi acum suntem dupa Paste si asteptam Cincizecimea, pogorarea Duhului Sfant.

Pe de alta parte, fiind si un porumbel si o porumbita, stiu care e porumbelul si care e porumbita, dumneavoastra stiti, cam toata lumea stie, eu zic sa fie si un porumbel si o porumbita pentru ca este vorba si de egalitatea de sanse si iata raspunsul meu pentru doamna Andreea Vass pentru promovarea femeii si egalitatea de sanse", a mai spus Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu s-a intalnit joi la Craiova cu membri ai organizatiei de tineret a PD-L si cu parlamentari democrat-liberali.

De la intalnire a lipsit Radu Berceanu, care este in turneu cu Vasile Blaga, si europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

In urma cu trei luni, Radu Berceanu a anuntat, la Craiova, ca il sustine pe Vasile Blaga la sefia PD-L. Intrebat atunci de eventuala candidatura la sefia partidului a lui Teodor Baconschi, Berceanu nu s-a aratat "foarte convins" ca acesta "stie in clipa asta cam ce inseamna sa conduci un partid".

"Domnul Baconschi este un om caruia eu nu am ce sa ii reprosez, dar nu sunt foarte convins ca stie in clipa asta cam ce inseamna sa conduci un partid, sa fii prim-vicepresedinte (...). Eu cred ca atunci cand am scris statutul nu ne gandeam la cineva anume si drept urmare l-am scris bine, pentru ca l-am facut fara ne gandim la o anumita persoana. Si mi se pare foarte corect ca sa poata sa fie presedinte sau intr-o conducere nationala persoane care totusi au un pic de experienta si de legatura.

Nu cred ca este normal ca eu sa ma duc, de exemplu, la asociatia crescatorilor de porumbei si le spun, 'Domne, vreau si eu sa fiu aici membru', iar ei imi spun 'Da, domne, vino incoace, uite un baiat care s-ar putea sa devina un crescator important de porumbei'. Si ma duc acolo si dupa vrei trei - patru luni, cand eu inca nu am ajuns la faza sa deosebesc porumbeii de porumbite, le spun ca eu vreau sa fiu seful lor, pentru ca ma recomanda faptul ca sunt o figura noua.

Nu cred ca este foarte in regula sau poate ca este, dar nu imi dau eu seama", a mai spus Berceanu.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Paleologu sigla PDL porumbei, #Berceanu porumbei porumbite , #PDL
Comentarii