Paleologu nu stie cine e candidatul PDL: Constat ca Becali e mai informat

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 20:35
1835 citiri
Paleologu nu stie cine e candidatul PDL: Constat ca Becali e mai informat
Foto: Arhiva

Theodor Paleologu, vicepresedinte PDL, a spus sambata ca nu stie cine este candidatul PDL la Primaria Capitalei, dar constata ca Gigi Becali este mai informat.

"Cei care stiu, probabil au hotarat deja. Constat ca dl. Becali e mai bine informat decat mine", a spus el la Realitatea TV. Paleologu a adaugat ca spre deosebire de patronul Stelei el, "foarte sigur", nu stie nimic despre acest subiect.

Pedelistul i-a dat si replica lui Becali, care a povestit ca el i-a pus conditiei Elenei Udrea pentru a continua colaborarea PNG cu PDL pe Bucuresti ca Paleologu si Cristian Preda sa nu fie contracandidatii lui Oprescu.

"Totusi, aceasta decizie trebuie luata de catre PDL, nu ne poate spune cineva din afara ce pareri are el si sa ne conformam dupa capriciile orisicui, deci e o decizie interna si de abia dupa aia, cand avem candidati, discutam cu altcineva. Deci ordinea e inversa, nu vine cineva din afara sa ne spuna pe cine sa punem si cum sa punem si ce interese sa satisfaca. Este ca o chestiune de maniere in politica, asa ceva este inacceptabil din start", a spus deputatul PDL.

Paleologu nu respinge insa din start dialogul cu Becali sau posibilitatea unei colaborari dintre cele doua partide. "Asta vedem, discutam, putem sa ne intelegem, sunt un om deschis, dialogant, nu sunt un om care sa refuze contactul cu cineva. Pe de alta parte dl George Becali e un important platitor de impozite in sectorul 1, ocupa un important monument istoric din Capitala, deci chiar si numai din acest punct de vedere....

Este proprietarul unui monument extraordinar asa ca chiar si ca fost ministru al Culturii ar trebui sa intru la el in casa sa vad cum a facut restaurarea, daca e conform cu normele estetice edictate de ministerul Culturii, deci macar din acest punct de vedere m-ar interesa foarte mult sa stau de vorba cu dl Gigi Becali", a aratat el.

Prezent la PDL Bucuresti, unde a avut o discutie cu Elena Udrea, Becali a fost chestionat de jurnalisti daca PNGCD, partid cu care PDL conlucreaza la nivelul CGMB, l-ar sustine pe Preda candidat.

"Doamne fereste! (...) M-am inteles intr-adevar ca facem o intelegere si plecam impreuna, dar daca e Preda, imediat plec acasa, dar ce eu ma duc cu unu sa pierd? La pierzanie nu ma duc niciodata. Ce sa castige Preda? Pai Preda ce poate face? Pai Preda face 2%, il bate Oprescu, face 98% si el 2%. Daca o face si 2%...", a comentat Becali.

Totodata, el le-a transmis celor din PDL care nu il vor alaturi de ei in Miscarea Populara ca fac o greseala. "Nu stiu daca poate vreodata nici ala care vorbeste cu 'r', care a fost ministru la Cultura, cum il cheama ... Paleologu. Nici Paleologu, nici Cristian Preda nu pot face intr-o lupta nici cat negru sub unghia mea. Asta nu cred ca nu stie un animal politic intre ghilimele care se numeste presedintele Traian Basescu. Ce nevoie sa ai de Paleologu? Ar trebui sa-i spuna 'Mai tata, du-te citeste doua, trei carti, vino la televizor si raraieste-te cat vrei tu'", a sustinut Becali.

Seful PNGCD, Gigi Becali, a mai povestit ca ca, la solicitarea sa, Elena Udrea i-a spus cine este candidatul PDL pentru Primaria Capitalei si ca desi nu ii poate dezvalui numele nu e vorba nici de Silviu Prigoana, nici de Cristian Preda, Theodor Paleologu sau Costica Canacheu, ci va fi o surpriza.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Theodor Palologu, #Paleologu candidat PDL, #Paleologu Becali informat , #PDL