Paleologu: Sunt cel mai bun din PDL pentru a castiga Primaria Capitalei

Joi, 09 Iunie 2011, ora 22:33
1944 citiri
Paleologu: Sunt cel mai bun din PDL pentru a castiga Primaria Capitalei

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu s-a declarat, joi, "absolut convins" ca este cel mai bun pentru a duce PDL la victorie in cursa pentru Primaria Capitalei, adaugand ca un partener de dialog esential in ce priveste candidatura sa este Elena Udrea.

Intrebat, joi, daca este interesat sa candideze la Primaria Capitalei, noul vicepresedinte democrat-liberal a raspuns: "Am spus-o in multe randuri, categoric da". "Daca exista un candidat mai bun din partea PDL, ma inclin si voi fi alaturi de el in cursa, insa deocamdata nu vad pe altul care sa sustina cu tarie ideile pe care le sustin. Deocamdata sunt singurul care reprezinta aceste politici de dezvoltare durabila pentru Bucuresti", a argumentat fostul ministru al Culturii.

De asemenea, intrebat daca a discutat cu colegii din partid si daca acestia il sustin, democrat-liberalul a spus: "Ramane de vazut, evident ca un rol esential aici il are Elena Udrea, atat din cauza functiei pe care o are in partid si evident ministerul pe care il are dansa are o tangenta evidenta cu aceste chestiuni legate de urbanist, planificare urbana si asa mai departe".

"Ea este un partener de dialog esential. Cu ceilalti colegi nu am avut discutii privind o intentie din partea mea, dar eu imi vad de drumul meu", a explicat Paleologu.

Liderul PDL a declarat ca, spre deosebire de cea mai recenta competitie pentru sefia partidului, in cursa interna pentru desemnarea candidatului intra "cu convingerea absoluta" ca este "cel mai bun pentru a duce partidul la victorie".

El a adaugat ca, din informatiile sale, se intentioneaza organizarea unor alegeri primare in cadrul PDL pentru alegerea candidatului cel mai bun si ca si-ar dori ca aceste alegeri sa fie "deschise si catre simpatizanti, nu doar catre membri".

Vicepresedintele PDL Elena Udrea l-a nominalizat la un moment dat pe Theodor Paleologu printre posibilii candidati PDL la Primaria Capitalei, alaturi de Silviu Prigoana, Cristian Preda, Sulfina Barbu, Liviu Negoita si Monica Macovei. Recent, pe 29 mai, Udrea a precizat ca se va gasi un candidat potrivit.

"Eu pot sa spun cateva nume dintre cei care ar putea face o buna campanie si sa si castige - Silviu Prigoana, Liviu Negoita - trebuie sa fie decis sa faca asta - , Sulfina Barbu, plus ca suntem deschisi sa sustinem un candidat al partidului care nu neaparat este membru al PDL, poate fi din societatea civila, din mediul privat", a completat ea.

Pe de alta parte, seful PDL Buzau, Cezar Preda, a ironizat noua conducere a PDL, propunand ca Theodor Paleologu "sa-si ia cele doua porumbite" si sa candideze la sectorul 2 contra lui Neculai Ontanu, ca Teodor Baconschi sa candideze contra lui Popescu Piedone, iar Monica Macovei sa se bata cu Marian Vanghelie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Theodor Paleologu, #Theodor Paleologu PDL, #Theodor Paleologu primarie bucuresti , #PDL