Theodor Paleologu: Facem ce vrea Basescu, dar sa stim si noi!

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 11:34
3116 citiri
Theodor Paleologu: Facem ce vrea Basescu, dar sa stim si noi!

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, este de parere ca "politicienii sunt dilii", ca "PNL a abandonat liberalismul in ultima vreme" si ca documentele WikiLeaks nu vor aduce atingere imaginii Romaniei in strainatate pentru ca cei suparati ar trebui sa fie diplomatii americani, carora nu le-a fost respectata confidentialitatea rapoartelor.

In plus, Theodor Paleologu spune ca PD-L face cum ii dicteaza Traian Basescu, dar acesta macar sa isi exprime intentiile.

In cadrul unui interviu acordat Adevarul.ro, actualul deputat PD-L de Bucuresti afirma ca, analizand votul pe Codul Muncii, "PNL-ul a abandonat liberalismul".

"Este de inteles, din nefericire, ca Opozitia sa voteze impotriva Guvernului, dar trebuie luate in considerare si propriile principii, propria doctrina. Codul Muncii, asa cum a fost adoptat, este din punct de vedere liberal un pas inainte", este de parere fostul ministru.

Intrebat pe cine va sustine in lupta pentru presedintia PD-L, dintre Emil Boc si Vasile Blaga, Paleologu spune ca nu s-a decis inca. "Vreau sa aud de la domnii Blaga si Boc o strategie clara pentru recastigarea Bucurestiului. O strategie clara de politici urbane care sa puna capat dezastrului actual", afirma acesta.

"Nu am inteles prea bine ce vrea presedintele, dar ce vrea el aia sa fie"

Theodor Paleologu nu este prea lamurit insa in privinta intentiilor prezidentiale. "Nu am inteles prea bine ce vrea presedintele, dar ce vrea el aia sa fie. (...)Imi doresc ca presedintele sa isi spuna mai clar gandurile ca sa il pot sustine cu mai multa forta. Facem ce vrea el, dar sa stim si noi!", spune fostul ministru al Culturii, care ii enumera, printre posibilii candidati la sefia Guvernului pe Bogdan Olteanu, Lucian Croitoru, Mihai Tanasescu, Dacian Ciolos sau pe Leonard Orban.

Vorbind despre respingerea, in Senat, a proiectului privind examinarea psihologica si psihiatrica a celor care candideaza pentru obtinerea de functii de demnitate publica, Theodor Paleologu aprecieaza ca "oricum, in cea mai mare parte sunt dilii" si il deplange pe Mircea Geoana care, intr-o perioada scurta, si-a pierdut tatal, a pierdut alegerile si "a fost umilit de catre propriii lui colegi, care pur si simplu l-au calcat in picioare".

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Theodor Paleologu politicieni dilii, #theodor Paleologu ministrul Culturii , #PDL
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Se baga si el in seama....stie ca PALATUL PARLAMENTULUI va fi o amintire placuta pentru el.
I
I.E.Feher
rank 1
"Este de inteles, din nefericire, ca Opozitia sa voteze impotriva Guvernului, dar trebuie luate in considerare si propriile principii, propria doctrina."