Stolojan: Boc este nepotrivit pentru unii, pentru ca e un om corect

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 15:26
2986 citiri
Stolojan: Boc este nepotrivit pentru unii, pentru ca e un om corect
Foto: Antena 3

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat, miercuri, ca isi mentine opinia ca premierul trebuie sa fie si presedintele partidului de guvernare, aratand ca Emil Boc "este nepotrivit pentru unii, pentru ca este un om corect".

"Presedintele partidului de guvernare trebuie sa fie si prim ministru, argumentul este ca o persoana care detine cele doua functii poate sa atenueze tensiunile care apar. In cazul separarii celor doua functii, presedintele partidului de guvernare va intra foarte curand in conflict cu primul ministru.

Nu cred ca Romania se afla in prezent intr-o situatie in care o guvernare sa fie gestionata de o persoana si partidul de guvernamant sa fie gestionat de alta persoana", a declarat Stolojan pentru Mediafax.

El nu crede ca partidul din care face parte si-ar reveni ca imagine daca ar fi desemnat un premier tehnocrat.

"Fata de tot ce s-a discutat pana acum, nu cred ca Romania este in situatia in care imaginea partidului de guvernare sa poata fi desprinsa de perceptia guvernarii. Ori, multe din discutii se bazeaza pe aceasta prezumtie, ca, daca am avea un premier tehnocrat, partidul isi va reveni mai repede. Singura iesire, dupa mine, este ca, in 2011, sa avem crestere economica, iar in 2012 aceasta crestere economica sa se regaseasca si in perceptia populatiei ", a explicat Theodor Stolojan.

La intrebarea daca premierul Emil Boc ar trebui sa fie schimbat din functie, Stolojan a raspuns: "Boc este nepotrivit pentru unii, pentru ca este un om corect".

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, cu parlamentarii PD-L. Presedintele a declarat ca a demarat consultari cu partidele si grupurile aflate la putere cu privire la posibilitatile de relansare a increderii in coalitie si in Guvern, mentionand ca discutiile pentru o solutie in acest sens vor avansa dupa alegerile din UDMR.

In ceea ce priveste ideea unui premier independent, seful statului a precizat ca aceasta poate fi o solutie, mentionand insa ca nu crede ca in coalitie va exista o sustinere in acest sens.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Theodor Stolojan PDL, #premier Emil Boc , #PDL
Comentarii
Poza DUTTY
DUTTY
rank 5
BUFNITA II SPUNE VRABIEI: DOAMNE CE OCHI MARI AI !!!!!!
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Tov. STOLOJAN - ce facem cu CLANURILE INTERLOPE de la Piatra Neamt de la care primiti TAXA de PROTECTIE ???