Stolojan: Elena Udrea sa inceteze agitatia mediatica

Luni, 25 Martie 2013, ora 14:32
2158 citiri
Stolojan: Elena Udrea sa inceteze agitatia mediatica
Foto: RTV

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan ii solicita Elenei Udrea sa "inceteze campania mediatica". El sustine ca membrii comisiei care se ocupau de analiza contestatiilor la alegerile pentru sefia PDL si-au incetat activitatea.

"Noi asteptam din partea doamnei Udrea incetarea agitatiei mediatice pe care o face. Comisia care s-a ocupat de organizarea Conventiei si-a incetat activitatea, din acest moment lupta, competia politica pentru alegerea presedintelui a incetat. Ne asteptam din partea tututor membrilor PDL sa faca ceea ce trebuie, suntem principalul partid de Opozitie", a declarat luni Stolojan, intr-o conferinta de presa.

Vasile Blaga: Nu cred ca Elena Udrea pleaca din PDL

"Este timpul ca denigrarea acestui partid sa inceteze", a mai subliniat europarlamentarul PDL.

Echipa lui Udrea depune inca o contestatie si cere turul doi

Echipa Elenei Udrea a contestat rezultatul alegerilor de sambata, in urna carora Vasile Blaga a fost desemnat presedinte al PDL. Cristian Petrescu, reprezentant al motiunii Elenei Udrea, a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca vor fi depuse contestatii pana cand va fi obtinut un raspuns corespunzator.

"Consideram ca pentru cele 37 de voturi care l-au despartit pe dl Blaga de intrarea in turul doi (...) trebuie facuta aceasta renumarare. (...) Este necesara renumararea pentru ca aceasta conducere trebuie sa fie cu adevarat legitima", a declarat Petrescu.

Elena Udrea: La diferenta de 44 de voturi este evident ca suntem neincrezatori

El a adaugat ca va mai face inca doua contestatii. Una, pentru primirea tuturor listelor, iar cealalta pentru renumararea voturilor.

"Vom depune contestatii pana cand vom fi multumiti de raspunsuri. Noi am controlat patru secretariat din cele 15 si am gasit nereguli in toate. Iar toate neregulile, in favoarea lui Vasile Blaga", a completat Petrescu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Theodor Stolojan alegeri PDL, #Stolojan Udrea alegeri PDL, #Udrea contestatie alegeri PDL , #PDL